Duplexsysteem

Thermisch verzinken

Het thermisch verzinken van uw stalen constructies laat u over aan Thiekon Constructie. Wij ontwikkelen al ruim 40 jaar de meest uiteenlopende thermisch verzinkte  constructies en hebben hiervoor (als enige constructiebedrijf in Nederland  de beschikking over een eigen thermische verzinkerij. Neem snel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Thermisch verzinken van stalen constructies
Door uw stalen constructies thermisch te verzinken, krijgt het een robuuste stootvaste toplaag. Uw product of constructie is hierdoor gedurende tientallen  jaren gegarandeerd roestvrij en onderhoudsvrij en is hierdoor optimaal beschermd tegen vervelende zaken als corrosie en constructieve verzwakking. Thiekon Constructie, het enige constructiebedrijf in Nederland met een eigen thermische verzinkerij, is de juiste partner om uw stalen constructie te laten voorzien van een thermische zinklaag. Uw constructie wordt hierbij ondergedompeld in een bad van vloeibaar zink van circa 450˚ C.  Dit levert een thermische verzinklaag op met unieke eigenschappen.  Uw stalen construcie is tientallen jaren beschermd tegen corrosie en onderroest. Ook bij beschadeging van de verzinklaag ontstaat er geen aantasting van de onderliggende stalen constructie. Dit is een zeer robuuste bescherming die geen enkele andere coating u kan bieden. Thermisch verzinken biedt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding als het gaat om corrosiebescherming.   

Meer weten?
Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van thermisch verzinken? Wij vertellen u graag vrijblijvend wat er mogelijk is met betrekking tot uw constructie of product. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.


Onze bezoekers bezochten ook de volgende pagina's: