Kennismaking en offerte

De afdeling calculatie maakt de offerte voor de klant. De meest gebruikelijke manier is een bestek, bouwkundige en constructie tekeningen op sturen naar de afdeling calculatie. Deze afdeling zal dan aan de hand van uw gegevens de technische mogelijkheden bekijken en u een offerte doen toekomen.

Door de geavanceerde software en jarenlange ervaring van onze calculatie medewerkers is het mogelijk onze klanten een scherpe offerte aan te bieden. Omdat Thiekon het haar klanten zo makkelijk mogelijk wil maken, worden ook de niet staal gerelateerde producten (bijvoorbeeld glas en houten treden/leuningen) ingekocht en gemonteerd. Indien gewenst kan er een afspraak gemaakt worden om de mogelijkheden door te spreken en een goed en duidelijk inzicht te krijgen van uw wensen. Tijdens dit geheel vrijblijvende persoonlijke contact, denken wij graag met u mee. Voor het maken van een afspraak, kunt u onder andere gebruik maken van het contactformulier.

Onze voorkeur gaat uit naar het aanleveren van een uittrekstaat waarmee  tevens de snelste reactietijd wordt gegarandeerd