Kwaliteit

U herkent aan de kwaliteit van onze producten de expertise en het vakmanschap van de Thiekon medewerkers. Thiekon Constructie beschikt over ervaren  en goed gekwalificeerde vakmensen, waarop u als klant in elke fase van het bouwproces kunt rekenen. Wij  investeren voortdurend in onze mensen én  machines waardoor zowel de vakkennis van het personeel op peil blijft maar ook hun vakmanschap.  Onze belangrijkste kracht ligt in het feit dat wij zowel staalconstructeur zijn als ook thermisch verzinker, waardoor wij met u meedenken vanaf ontwerp tot en met de oppervlaktebehandeling. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens het verzinken zoals kromtrekken van de constructie of het ontbreken van verzinkgaten.

Thiekon produceert volgens de geldende kwalitatieve normen en standaards. Voor de productie van staalconstructies is dat de sinds 1 juli 2014 wettelijk van kracht zijnde europese norm EN-1090. Voor thermisch verzinken is dat de ISO 1461. Onze montageploeg is VCA-gecertificeerd. Daarnaast is Thiekon in het bezit van een KOMO-produktcertificaat voor betonlassen.

EN 1090

Vanaf 1 juli 2014 is een nieuwe Europese norm van kracht die wettelijk verplicht is, de EN 1090. Deze Europese norm beschrijft de minimale kwaliteitseisen voor alle stalen constructies die binnen de Europese Unie op de markt worden gebracht.  Thiekon Constructie beschikt over het certificaat voor deze norm, waardoor wij bevoegd zijn staalconstructies conform de EN 1090 te leveren binnen de Europese Unie en deze te voorzien van een CE-markering. Ons personeel heeft alle benodigde cursussen behaald die hiervoor nodig zijn. Onze kennis en vakmanschap op het gebied van lassen en lasverbindingen zijn hiermee op een hoger niveau gekomen. Niet alleen kunnen wij u vakkundig adviseren, belangrijk is ook dat onze producten voldoen aan de wettelijke eisen en uw inkoop daardoor constructief  en juridisch goed verzekerd is..