Thiekon Constructie B.V.

Maatwerk in staal, zink en kleur

Thiekon Constructie

Welkom op de website van Thiekon Constructie BV te Rijen.

Thiekon heeft ruim 40 jaar ervaring in staal én zink voor woningbouw en utiliteitsbouw. Als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken wij over een eigen thermische verzinkerij. Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren: over slim ontwerpen en duurzame oplossingen die kosten besparen. Dat scheelt u tijd, geld en kopzorgen.

Ons vakkundig personeel zorgt voor maatwerk van alle soorten bouwstaal alsmede montage. Variërend van dunne vulplaatjes tot complete staalconstructies.

Op verzoek verzorgen wij ook een poedercoating. Daardoor heeft u met Thiekon slechts één aanspreekpunt voor staal, zink én kleur en kunnen wij ook snel leveren. Thiekon Constructie: flexibel, veelzijdig en snel.

Laatste nieuws

Internationale vrouwendag

Het is 'Internationale Vrouwendag'! In de bouw lopen niet veel vrouwen rond, dus zetten wij graag onze vrouwelijke collega's in het zonnetje op deze dag!    Maak kennis met het vrouwelijke deel van ons team: Paulette Klei Eigenaresse Priscilla...

Engineering

Als klant kunt u in elke fase van het bouwproces rekenen op ervaren en goed gekwalificeerde vakmensen. De kwaliteit van onze producten herkent u aan de expertise en het vakmanschap op zowel het gebied van constructie- en ankerwerk als conservering. Onze kracht ligt in het feit dat wij zowel staalconstructeur zijn als ook thermisch verzinker, waardoor wij met u meedenken vanaf ontwerp tot en met de oppervlaktebehandeling. Dit voorkomt dat u voor verrassingen komt te staan zoals kromtrekken van de constructie of het ontbreken van verzinkgaten.

 Eigen thermische verzinkerij

Niets biedt meer zekerheid dan 30 jaar garantie. Vanaf januari 2019 biedt Verzinkerij Rijen als lid van Zinkinfo Benelux tot 30 jaar garantie op het verzinkwerk, al naargelang product en toepassing. Verzinken  gebeurt volgens NEN-EN-1416 en maakt Thiekon Constructie specialist op het gebied van thermisch verzinken. Verzinkerij Rijen staat voor vakmanschap, kwaliteit en snelheid. Wilt u zelf materiaal aanleveren om te verzinken? Bezoek dan https://verzinkerij-rijen.nl/ of neem contact op via info@verzinkerijrijen.nl

 

KOMO en de hoogste certificering

Thiekon Constructie produceert volgens de geldende kwalitatieve normen en standaards. Voor de productie van staalconstructies is dat de sinds 1 juli 2014 wettelijk van kracht zijnde europese norm EN-1090. Voor thermisch verzinken is dat de ISO 1461. Onze montageploeg is VCA-gecertificeerd. Daarnaast is Thiekon in het bezit van een KOMO-productcertificaat voor betonlassen. Bekijk alle certificaten hier.

Lasexpertise

Goede lassen zijn zeer belangrijk. Het lassen valt onder toezicht van een International Welding Engineer en twee International Welding Specialists die alle drie in fulltime dienst zijn van Thiekon Constructie.

Keurmerken