Ankerwerk

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Elke staalconstructie heeft goed ankerwerk nodig, ongeacht of iets valt onder constructieve staalwerken of bouwkundige staalwerken. U bestelt ankerwerk bij Thiekon Constructie in allerlei vormen en maten, want uw werk is ons maatwerk. Daarbij conserveren wij deze, zoals u het wilt. Menie, poedercoating of thermisch verzinkt: de keuze is reuze!

Klantspecifiek ankerwerk vindt u bij de specialist

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, is dé specialist op het gebied van ankerwerk. Wij zijn een constructiebedrijf met EN-1090-CE-markering. Op het gebied van ankerwerk kunt u denken aan ankers voor prefab-wandelementen, ook wel spouwbladen genoemd. Daarnaast hebben wij als enige constructiebedrijf in Nederland een eigen thermische verzinkerij. Wij verzorgen zowel kleine aantallen als seriematig werk. Ook leveren wij klantspecifieke ankers. Bij het aanleveren van de specificaties waaraan het ankerwerk moet voldoen, is het raadzaam om rekening te houden met onze productiemethode. Dit levert u een aanzienlijke kostenbesparing op. Denk hierbij aan de volgende zaken:

  • Kies voor courante maten (breedte en dikte van het materiaal);
  • Kies voor goede verhoudingen van de gaten in verhouding tot de dikte. Als de gaten te klein zijn in verhouding tot de dikte, moet er namelijk geboord worden in plaats van geponst;
  • Let op dat de gaten niet te dicht in de binnenhoek geplaatst worden. Zo voorkomt u vervorming;
  • Kies niet voor te kleine gaten. Deze gaan dicht zitten na thermisch verzinken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden op het gebied van ankerwerk of wilt u gebruikmaken van onze service? Neem dan meteen contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord en geven u deskundig advies. Bekijk ook eens onze succesvol afgeronde projecten om een indruk te krijgen van ons vakwerk.

Keurmerken