Ankerwerk

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Ankerwerk

Elke staalconstructie heeft goed ankerwerk nodig, ongeacht of deze valt onder constructieve staalwerken of bouwkundige staalwerken. U bestelt ankerwerk bij Thiekon Constructie uit Rijen in allerlei vormen en maten, want uw werk is ons maatwerk. Wij voorzien u van hoogwaardige materialen voor het creëren van een sterke constructie.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Ankerwerk voor constructies vindt u bij de specialist

Wij zijn uw specialist in het maken van passend ankerwerk. Als constructiebedrijf met een EN-1090-CE-markering, weten we als geen ander hoe belangrijk dit onderdeel is in de constructie. Op het gebied van ankers denkt u aan een stevige basis voor prefab-wandelementen, ook wel spouwbladen genoemd. Als enige constructiebedrijf in Nederland hebben wij een eigen thermische verzinkerij. Wij verzorgen zowel kleine aantallen als seriematig werk. Ook leveren wij op maat gemaakte bouwankers. Het is raadzaam om rekening te houden met onze productiemethode bij het afleveren van de specificaties waaraan het werk moet voldoen. Dit bespaart u aanzienlijk meer kosten!

Bespreek uw wensen met ons

Ankerwerk is noodzakelijk voor de stabiliteit en veiligheid van een gebouw. Voor betrouwbaar ankerwerk is het daarom van belang om een partner te kiezen met een diepgaande kennis van constructieve eisen en materialen. Ons constructiebedrijf levert ankerwerk dat met uiterste precisie wordt vervaardig en geplaatst. De mogelijkheden bij ons zijn bijna oneindig. Zo maken wij met gemak ankers voor houtskeletbouw of andere typen constructies. Door contact met ons op te nemen, voorzien wij u van alle informatie die u wilt hebben voor uw project. Bekijk ook eens onze succesvol afgeronde projecten om een indruk te krijgen van ons vakwerk.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV