Balkonconstructie

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balkonconstructie

Thiekon Constructie in Rijen levert en realiseert alles voor een hoogwaardige balkonconstructie. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw. Op deze manier kunnen wij snel iedere gewenste constructie leveren. Vanaf de tekentafel tot aan de montage, wij ontzorgen u volledig.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Hoogwaardige balkonconstructie van de specialist

Wij leveren allerhande standaard constructiestaal. Denk hierbij aan profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar ook een balkonconstructie. U kunt als opdrachtgever de specificaties van bijvoorbeeld een stalen balkonhek aangeven, waarna wij ervoor zorgen dat de constructie geheel naar uw wens wordt ontwikkeld. Om de constructie perfect af te werken, kunnen wij een poedercoating aanbrengen. Dit doen wij in onze eigen verzinkerij. U wordt volledig ontzien vanaf de tekentafel tot aan de montage. Wilt u naast een balkonconstructie ook direct privacyschermen van staal laten maken? Ook dit kunnen wij voor u realiseren.

Vraag meer informatie aan

Wilt u een hoogwaardige constructie voor uw balkon? Of heeft u interesse in de productie van metselwerkondersteuningen? Ons constructiebedrijf in Rijen staat bekend om zijn maatwerk in constructies van staal, inclusief balkons die aansluiten bij de architectuur van uw gebouw. Neem contact met ons op via ons contactformulier of via +31 (0)161 22 28 02. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk kunt u ons vrijblijvend bellen wanneer u vragen heeft over onze diensten.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV