Balkon constructie

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balkon constructie

Thiekon Constructie levert en realiseert alles voor een hoogwaardige balkon constructie. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij beschikken over een eigen verzinkerij. Op deze manier kunnen wij snel iedere gewenste constructie leveren. Ook de montage van een balkon constructie kunnen wij voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoogwaardige balkon constructie

Thiekon Constructie levert allerhande standaard constructiestaal. Denk hierbij aan profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar ook aan maatwerkconstructies. U kunt als opdrachtgever de specificaties van bijvoorbeeld een balkon constructie aangeven, waarna wij ervoor zorgen dat de constructie geheel naar uw wens wordt ontwikkeld. Om de constructie perfect af te werken, kunnen wij een poedercoating aanbrengen. Bij Thiekon bent u dus aan het juiste adres voor een complete balkon constructie. Ook het plaatsen van de constructie kunnen wij voor u verzorgen.

Contact

Wilt u een balkon constructie laten maken? Neem dan contact op met Thiekon Constructie in Rijen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. U kunt ook meteen online een offerte aanvragen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht