Balkon constructie

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balkon constructie

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, levert en realiseert alles voor een hoogwaardige balkon constructie. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij beschikken over een eigen verzinkerij. Op deze manier kunnen wij snel iedere gewenste constructie leveren. Ook de montage van een balkon constructie kunnen wij voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoogwaardige balkon constructie van de specialist

Thiekon Constructie levert allerhande standaard constructiestaal. Denk hierbij aan profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar ook aan maatwerkconstructies. U kunt als opdrachtgever de specificaties van bijvoorbeeld een balkon constructie aangeven, waarna wij ervoor zorgen dat de constructie geheel naar uw wens wordt ontwikkeld. Om de constructie perfect af te werken, kunnen wij een poedercoating aanbrengen. Bij Thiekon Constructie bent u dus aan het juiste adres voor een complete balkon constructie. Ook het plaatsen van de constructie verzorgen wij voor u.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u een hoogwaardige balkon constructie laten maken door een expert? Of heeft u interesse in de productie van metselwerkondersteuningen of stalen hekwerken? Neem dan contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u eerst meer weten? Ook dan belt u naar bovenstaand nummer. Wij geven u graag advies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht