Balkstaal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balkstaal

Zowel particulieren als bedrijven weten ons te vinden voor balkstaal voor hun volgende project. Heeft u behoefte aan stalen balken op maat voor de verbouwing van uw woonhuis? Of zoekt u juist balkstaal voor het compleet maken van een grote staalconstructie voor uw onderneming? Wat uw wensen ook zijn, Thiekon Constructie uit Rijen denkt graag met u mee en levert u stalen balken op maat van de hoogste kwaliteit.

 

Laat balkstaal maken voor uw project door onze ervaren specialisten

Elk project heeft aan andere soort balkstaal nodig. Daarom vertrouwt u op onze ervaren specialisten om voor u de beste staalconstructies op maat te maken. Of u nu behoefte heeft aan grote stalen balken op maat, of juist op zoek bent naar kleinere constructies, wij helpen u graag. Daarbij heeft u bij ons de keuze om een kleine of juiste grote oplage te bestellen, zodat u zorgeloos verder aan de slag kunt met uw bouwproject. Kies bijvoorbeeld voor een THQ-ligger om verdiepingsvloeren te dragen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in SFB-liggers.

 

U rekent op ons voor meer dan alleen stalen balken op maat

Wanneer u aan de slag gaat met een grote staalconstructie, heeft u natuurlijk meer materialen nodig dan enkel stalen balken op maat. Thiekon Constructie is niet alleen uw expert op het gebied van balkstaal, u rekent ook op ons voor bijvoorbeeld borstweringsteunen. Hiermee creëert u een stevige constructie. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit diverse stalen kolommen die volledig op maat gemaakt kunnen worden voor uw project.

 

Ontdek hoe wij u van dienst zijn en neem contact met onze experts op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze experts op het gebied van balkstaal bieden? Bekijk onze afgeronde projecten en ontdek hoe onze stalen balken op maat u ondersteunen bij uw constructie. Heeft u interesse in onze materialen of onze diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV