Balkstaal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balkstaal

Balkstaal vormt de kern van vele constructieprojecten, dankzij de ongekende sterkte en veelzijdigheid die het biedt. Bij Thiekon Constructie hebben we jarenlange ervaring in het leveren van stalen balken op maat, perfect afgestemd op de specifieke behoeften van uw bouwproject. Wat uw wensen ook zijn, wij denken graag met u mee en leveren stalen balken op maat van de hoogste kwaliteit.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Balkstaal op maat laten maken voor uw project

Elk project heeft aan andere soort balkstaal nodig. Daarom vertrouwt u op onze ervaren specialisten om voor u de beste staalconstructies op maat te maken. Dankzij onze moderne productietechnieken en strikte kwaliteitscontroles leveren wij stalen balken op maat die niet alleen aan de hoogste standaarden voldoen, maar ook zijn aangepast aan de unieke eisen van uw constructie, zoals een portaal op maat. Daarbij heeft u bij ons de keuze om een kleine of juiste grote oplage te bestellen, zodat u zorgeloos verder aan de slag kunt met uw bouwproject. Kies bijvoorbeeld voor een THQ-ligger om verdiepingsvloeren te dragen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in SFB-liggers.

U rekent op ons voor meer dan alleen stalen balken op maat

Wanneer u aan de slag gaat met een grote staalconstructie van ons constructiebedrijf, heeft u natuurlijk meer materialen nodig dan enkel stalen balken op maat. Thiekon Constructie is niet alleen uw expert op het gebied van balkstaal, u rekent ook op ons voor bijvoorbeeld borstweringsteunen. Hiermee creëert u een stevige constructie. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit diverse stalen kolommen die volledig op maat gemaakt kunnen worden voor uw project.

Ontdek hoe wij u van dienst zijn en neem contact met onze experts op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze experts op het gebied van balkstaal aanbieden? Bekijk onze afgeronde projecten en ontdek hoe onze stalen balken op maat u ondersteunen bij uw constructie. Heeft u interesse in onze materialen of onze diensten? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV