Balustrade van staal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balustrade staal op maat

Wilt u een balustrade van staal op maat laten maken voor uw bouwproject? Thiekon Constructie uit Rijen staat voor u klaar. Bij ons bedrijf begrijpen we het belang van een veilige constructie en specialiseren we ons in het ontwerpen en vervaardigen van stalen balustrades die aansluiten bij uw eisen en wensen. Of het nu gaat om een modern kantoorgebouw, stijlvolle woning of openbaar gebouw, een op maat gemaakte balustrade van staal versterkt niet alleen de veiligheid maar verhoogt ook de visuele aantrekkelijkheid van uw project.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Verhoog de veiligheid met een balustrade van hoogwaardig staal op maat

Kiest u voor een balustrade van staal op maat? Dan profiteert u van tal van voordelen. Allereerst zorgt het voor een perfecte pasvorm, wat belangrijk is voor de integriteit en veiligheid van de constructie. Onze stalen balustrades zijn duurzaam en onderhoudsarm, dankzij geavanceerde conserveringstechnieken die zorgen voor een lange levensduur en weerstand tegen weersinvloeden. Dit doen wij in onze eigen verzinkerij. U kunt onze specialisten een balustrade laten ontwerpen en realiseren voor zowel particuliere woningen met een galerijconstructie als bedrijfspanden. Wilt u ons inschakelen voor een totaalpakket aan staalconstructies? Kies dan ook voor een vloerrooster op maat, bijvoorbeeld.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte transformeren met een stijlvolle en veilige balustrade van staal op maat? Ons constructiebedrijf staat klaar om uw visie te realiseren. Een balustrade is veelzijdig inzetbaar, in het bijzonder doordat u bij ons de keuze hebt uit een product op maat van hoogwaardig staal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de diverse laswerkzaamheden die wij bieden? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV