Balustrade van staal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balustrade staal op maat

Voor een balustrade van staal die volledig op maat gemaakt wordt, staan wij graag voor u klaar. Thiekon Constructie uit Rijen levert stalen constructies, maar ook compleet afgewerkte producten. Laat ons een balustrade van hoogwaardig staal realiseren, leveren en plaatsen. Wilt u deze laten afwerken door een verzinking of poedercoating? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Verhoog de veiligheid met een balustrade van hoogwaardig staal op maat

Als u ervoor kiest om het ervaren team van ons constructiebedrijf een balustrade op maat te laten realiseren, ontvangt u altijd een nauwkeurig samengesteld product van hoogwaardig staal. Zo heeft u een praktisch middel in handen om bijvoorbeeld de veiligheid rondom trappen te verhogen. U kunt onze specialisten een balustrade laten ontwerpen en realiseren voor zowel particuliere woningen met een galerijconstructie als bedrijfspanden. Wilt u ons inschakelen voor een totaalpakket aan staalconstructies? Kies dan ook voor een vloerrooster op maat, bijvoorbeeld.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Een balustrade is veelzijdig inzetbaar, in het bijzonder doordat u bij ons de keuze hebt uit een product op maat van hoogwaardig staal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de diverse diensten die wij u bieden? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie. Wij denken graag met u mee.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV