Balustrade staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balustrade staal

Thiekon Constructie maakt een balustrade van staal op maat. Thiekon Constructie levert constructie staal en ander constructiemateriaal, maar ook complete afgewerkte producten. Een balustrade van hoogwaardig staal kunnen wij op maat realiseren, leveren en plaatsen. Neem contact op met Thiekon Constructie in Rijen en vraag naar de mogelijkheden.

Balustrade van staal op maat

Thiekon levert niet alleen allerhande standaard constructiestaal zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar kan bijvoorbeeld ook een balustrade op maat realiseren. U geeft de maten en specificaties door waar de balustrade aan moet voldoen en Thiekon Constructie gaat voor u aan de slag. Op het gebied van afwerking biedt Thiekon Constructie u diverse mogelijkheden. Denk hier bij aan thermisch verzinken, poedercoaten en galvanisch verzinken. Zo kan Thiekon Constructie u een compleet afgewerkte balustrade leveren. Ook de montage van de balustrade kunnen wij voor u verzorgen. Vraag meteen online een offerte aan.

Contact

Een balustrade van staal laat u volledig op maat maken door Thiekon Constructie in Rijen. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht