Balustrade staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Balustrade staal

Balustrade van staal

Thiekon Constructie in Rijen, in de buurt van Breda, maakt een balustrade van staal op maat. Wij leveren constructiestaal en ander constructiemateriaal, maar ook compleet afgewerkte producten. Een balustrade van hoogwaardig staal realiseren, leveren en plaatsen wij volgens uw wensen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wij realiseren een balustrade van staal op maat

Thiekon Constructie levert niet alleen allerhande standaard constructie- en bouwstaal zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken, maar realiseert bijvoorbeeld ook een balustrade op maat. U geeft de maten en specificaties door waar de balustrade aan moet voldoen en wij gaan voor u aan de slag. Op het gebied van afwerking bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Denk hierbij aan thermisch verzinken, poedercoaten en galvanisch verzinken. Ook de montage van de balustrade verzorgen wij voor u. Zo levert Thiekon Constructie u een compleet afgewerkte balustrade van staal.

Kies voor een balustrade op maat

Wilt u een balustrade op maat door Thiekon Constructie laten maken, of wellicht beugels van staal op maat of een bordes? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem snel contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Vraag meteen een offerte aan of neem telefonisch contact met ons op via (0031) 161 22 28 02. U krijgt bij ons passend en deskundig advies van een expert.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht