Beugels staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Beugels staal

Beugels van staal

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, levert onder andere beugels van staal. U kunt hierbij denken aan standaard gootbeugels, maar ook andere soorten beugels van staal in verschillende maten. Vanuit ons constructiebedrijf leveren we zowel enkele stuks als massaproducties. We bieden u daarnaast beugels van staal op maat aan. U rekent bij ons dan ook op vakwerk en persoonlijke service.

Geniet van perfect maatwerk én uitstekende service voor uw beugels van staal

Thiekon Constructie levert al 40 jaar perfect maatwerk. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de specificaties van de beugels van staal die we op maat aanleveren. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect eindproduct. Omdat wij als enige constructiebedrijf in Nederland beschikken over een eigen thermische verzinkerij, kunnen wij de beugels van staal tevens direct thermisch voor u verzinken. Ook kunnen wij een poedercoating aanbrengen. Bij Thiekon Constructie heeft u maar één aanspreekpunt voor het laten maken van beugels van staal op maat. Dat scheelt u tijd en geld.

Neem voor uw beugels van staal contact met ons op

Heeft u interesse in het op maat laten maken van beugels van staal? Wilt u ons inschakelen voor ons andere maatwerk, zoals de productie van geveldragers op maat, bouwstaal op maat of stalen hekwerken? Of bent u benieuwd wat wij als constructiebedrijf met EN 1090 CE markering kunnen aanbieden op het gebied van verzinken? Vraag dan nu een offerte bij ons aan of neem eenvoudig contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. U bereikt ons op het telefoonnummer (0031) 161 22 28 02. Wij geven u graag passend en persoonlijk advies!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht