Beugels van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Beugels staal

Thiekon Constructie in Rijen levert onder andere beugels van staal. U kunt hierbij denken aan standaard gootbeugels, maar ook aan andere soorten stalen beugels in verschillende maten. Vanuit ons constructiebedrijf leveren we zowel enkele stuks als massaproducties. We bieden u daarnaast maatwerk beugels aan. U rekent bij ons dan ook op vakwerk en persoonlijke service, wanneer u op zoek bent naar beugels van staal.

 

Geniet van perfect maatwerk én uitstekende service voor uw beugels van staal

Wij leveren al veertig jaar perfect maatwerk voor stalen beugels. Samen met onze opdrachtgevers bepalen we de specificaties van de beugels van staal die we op maat aanleveren. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect eindproduct. Als enige constructiebedrijf met EN-1090-CE-markering in Nederland beschikken wij over een eigen thermische zinkerij. Hierdoor kunnen wij de stalen beugels direct thermisch voor u verzinken. Ook kunnen wij een poedercoating aanbrengen. Bij ons heeft u maar één aanspreekpunt voor het laten maken van maatwerk beugels. Dat scheelt u tijd én geld.

 

Neem voor uw beugels contact met ons op

Heeft u vragen over beugels van staal? Wij vertellen u graag meer over de stalen beugels die wij maken. Dit doen wij door antwoord te geven op al uw vragen. Wij vertellen u alles op het gebied van maatwerk voor stalen beugels of andere producten, zoals diverse lasplaten. Vraag nu een offerte bij ons aan door ons contactformulier in te vullen. Zo kunnen we alle mogelijkheden met u bespreken. U bereikt ons ook op het telefoonnummer +31 (0)161 22 28 02. Wij geven u graag passend en persoonlijk advies over al onze diensten!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV