Bordes van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Bordes staal

Wilt u een bordes van staal laten maken door iemand die er verstand van heeft? Thiekon Constructie uit Rijen heeft meer dan veertig jaar ervaring in het bewerken van staal en zink. Van de eerste schets tot aan de montage van het bordes van staal: wij ontzorgen u volledig. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Een bordes van staal op maat

Of u nu voor uw eigen woning of voor een bouwproject een bordes van staal nodig heeft, onze specialisten gaan voor u aan de slag. Wij maken met gemak een staalconstructie op maat, waar u jarenlang van kunt genieten. Door duurzaam bouwstaal te gebruiken, realiseren wij een prachtig bordes van staal voor u. Deze past heel mooi bij een industriële stijl in uw woning. Natuurlijk kan het ook de basis zijn van een stalen trap in uw magazijn. Zelfs op het moment dat u op maat gemaakte vloerroosters wilt voor bij uw stalen bordes, schakelt u onze hulp in.

Schakel een professional in

Zodra u een bordes van staal nodig heeft, wilt u de hulp van een expert krijgen. Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen en realiseren voor u een prachtig bordes. Neem contact met ons op en plan eenvoudig een gesprek in. Tijdens dit gesprek zullen wij al uw wensen noteren. Onze afgeronde projecten geven een leidraad van wat wij voor u kunnen realiseren.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV