Borstweringsteunen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Borstweringsteunen

Borstweringsteunen zijn er in allerlei maten. Deze elementen worden ontworpen om de borstwering, het uitstekende deel van een muur boven het vloerniveau van een dak, balkon of galerij, effectief te ondersteunen. Heeft u een van deze steunen nodig voor uw bouwproject en wilt u deze graag op maat laten ontwerpen en realiseren? Reken dan op Thiekon Constructie uit Rijen om u van hoogwaardige maatwerkproducten te voorzien. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Creëer een stevige constructie met borstweringsteunen op maat

U past onze borstweringsteunen toe op plaatsen waar het metselwerk solide verankerd dient te worden, maar er geen stabiele binnenwanden bij de ruwbouw aanwezig zijn. Zo gebruikt u onze steunen bijvoorbeeld voor het verstevigen van uw galerijconstructie. Combineer deze eventueel met onze kozijnbeugels op maat voor een tot op de centimeter nauwkeurige constructie. U vertrouwt bij ons altijd op hoogwaardig staal, dat met de nodige vakkundigheid tot borstweringsteunen verwerkt wordt. Daarbij heeft u de mogelijkheid om onze specialisten in te schakelen voor het conserveren van het staal zodat dit zo lang mogelijk meegaat.

Ontdek hoe onze vakmensen u van dienst zijn

Wilt u meer weten over ons borstweringsteunen en hoe wij deze voor u vervaardigen? Neem contact met onze vakmensen op, en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie. Bent u benieuwd naar wat ons constructiebedrijf voor uw particuliere of zakelijke project kunnen betekenen? Bekijk onze afgeronde projecten voor inspiratie.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV