Borstweringsteunen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Borstweringsteunen

Borstweringsteunen zijn er in allerlei maten. Heeft u een van deze steunen nodig voor uw bouwproject en wilt u deze graag op maat laten ontwerpen en realiseren? Reken dan op Thiekon Constructie uit Rijen om u van hoogwaardige maatwerkproducten te voorzien. Onze ervaren vakmensen staan voor u klaar.

 

Creëer een stevige constructie met borstweringsteunen op maat

U past onze borstweringsteunen toe op plaatsen waar het metselwerk solide verankerd dient te worden, maar er geen stabiele binnenwanden bij de ruwbouw aanwezig zijn. Zo gebruikt u onze steunen bijvoorbeeld voor het verstevigen van uw galerijconstructie. Combineer deze eventueel met onze kozijnbeugels op maat voor een tot op de centimeter nauwkeurige constructie. U vertrouwt bij ons altijd op hoogwaardig staal, dat met de nodige vakkundigheid tot borstweringsteunen verwerkt wordt. Daarbij heeft u de mogelijkheid om onze specialisten in te schakelen voor het conserveren van het staal zodat dit zo lang mogelijk meegaat.

 

Ontdek hoe onze vakmensen u van dienst zijn

Wilt u meer weten over ons borstweringsteunen en hoe wij deze voor u vervaardigen? Neem contact met onze vakmensen op, en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie. Bent u benieuwd naar wat wij voor uw particuliere of zakelijke project kunnen betekenen? Bekijk onze afgeronde projecten voor inspiratie.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV