Bouwstaal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Bouwstaal op maat

Voor de montage van duurzaam bouwstaal op maat kiest u voor Thiekon Constructie uit Rijen. De deskundige en betrouwbare medewerkers van ons bedrijf bieden u perfect maatwerk. Bouwstaal wordt veelvuldig toegepast in funderings-, wand- en vloerconstructies. Bent u zoek naar een specialist voor de montage en de productie van duurzaam bouwstaal op maat? Laat deze dan naar uw specificaties maken en leveren door Thiekon Constructie.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Bouwstaal op maat geleverd en gemonteerd door onze experts

Bij ons constructiebedrijf uit Rijen hebben we meer dan veertig jaar ervaring in het leveren van duurzaam bouwstaal op maat voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn u graag van dienst met deskundig advies en het bieden van duurzame oplossingen. Voor duurzaam bouwstaal kunt u denken aan stalen beugels, profielen, strippen, kokers, buizen en balken. Al deze materialen leveren wij op maat en met de juiste certificering. Ook op het gebied van de montage van bouwstaal kunnen wij u van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor antwoord op uw vragen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en ons het bouwstaal naar uw specificaties laten maken en monteren? Vraag meteen online een offerte aan voor duurzaam bouwstaal. Wilt u eerst nog meer informatie of heeft u vragen over de montage van bouwstaal? Neem dan contact op met onze verzinkerij. U belt naar +31 (0)161 22 28 02. Onze specialisten staan u graag te woord!

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV