Bouwstaal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Bouwstaal op maat

Bouwstaal op maat en ander constructiemateriaal laat u realiseren door Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda. Dit deskundige en betrouwbare bedrijf biedt u perfect maatwerk. Bouwstaal wordt veelvuldig toegepast in funderings-, wand- en vloerconstructies. Bent u zoek naar een specialist voor uw bouwstaal? Laat deze dan naar uw specificaties maken en leveren door Thiekon Constructie.

Bouwstaal op maat geleverd en gemonteerd door onze experts

Thiekon Constructie heeft maar liefst 40 jaar ervaring in het leveren van bouwstaal op maat voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn u graag van dienst met deskundig advies en het bieden van duurzame oplossingen. Voor bouwstaal op maat kunt u denken aan profielen, strippen, kokers, buizen, beugels en balken. Al deze materialen kunnen wij op maat leveren. Ook op het gebied van montage kunnen wij u van dienst zijn. Vraag meteen online een offerte aan voor uw gewenste bouwstaal.

Heeft u nog vragen? Neem voor meer informatie contact met ons op

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en ons het bouwstaal naar uw specificaties laten maken? Of wilt u eerst nog meer informatie en heeft u vragen? Neem dan contact op met onze verzinkerij. U belt naar (0031) 161 22 28 02. Onze specialisten staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht