Bouwstaal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Bouwstaal op maat

Bouwstaal op maat en ander constructiemateriaal laat u realiseren door Thiekon Constructie in Rijen. De deskundige en betrouwbare medewerkers van ons bedrijf bieden u perfect maatwerk. Bouwstaal wordt veelvuldig toegepast in funderings-, wand- en vloerconstructies. Bent u zoek naar een specialist voor de montage en de productie van duurzaam bouwstaal op maat? Laat deze dan naar uw specificaties maken en leveren door Thiekon Constructie.

 

Bouwstaal op maat geleverd en gemonteerd door onze experts

Wij hebben maar liefst meer dan veertig jaar ervaring in het leveren van duurzaam bouwstaal op maat voor woningbouw en utiliteitsbouw. Wij zijn u graag van dienst met deskundig advies en het bieden van duurzame oplossingen. Voor duurzaam bouwstaal kunt u denken aan stalen beugels, profielen, strippen, kokers, buizen en balken. Al deze materialen kunnen wij op maat en met de juiste certificering leveren. Ook op het gebied van de montage van bouwstaal kunnen wij u van dienst zijn.

 

Neem contact met ons op voor antwoord op uw vragen

Wilt u gebruikmaken van onze diensten en ons het bouwstaal naar uw specificaties laten maken en monteren? Vraag meteen online een offerte aan voor duurzaam bouwstaal. Wilt u eerst nog meer informatie of heeft u vragen over de montage van bouwstaal? Neem dan contact op met onze verzinkerij. U belt naar +31 (0)161 22 28 02. Onze specialisten staan u graag te woord!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV