CE-markering staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » CE-markering staal

U bent bij ons altijd verzekerd van een hoge kwaliteit dankzij de CE-markering die u terugvindt bij onze stalen constructies. Alleen bouwproducten van hoge kwaliteit komen in aanmerking voor deze markering. Wanneer u Thiekon Constructie uit Rijen inschakelt voor uw bouwproject, weet u daarom zeker dat u een hoogwaardig eindproduct mag verwachten.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

De CE-markering toont de kwaliteit van ons staal

U vindt bij ons diverse bouwproducten en staalconstructie die voldoen aan de EN 1090 regels. Dit is noodzakelijk om een CE-markering te verdienen voor het staal dat wij verwerken. U rekent daarom bij ons op een uitstekende stalen constructie of stalen onderdeel, zoals stalen borstweringsteunen. Deze kunt u door ons ook laten behandelen om slijtage en beschadigingen te voorkomen. Naast deze markering, profiteert u bij ons van diverse andere certificaten. Zo voldoet ons laswerk aan de richtlijnen die zijn opgesteld in de KOMO BRL 01512. U weet dus zeker dat het lassen aan uw betonstaal, bijvoorbeeld op de juiste manier gebeurt en uw laswerk bestand is tegen verweer.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en constructies

Wilt u meer weten over de CE-markering voor staal waarover wij beschikken of bent u geïnteresseerd in een van onze stalen constructies? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie over onze dienstverlening en producten. Het ervaren team van ons constructiebedrijf staat voor u klaar.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV