Conserveren van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Conserveren staal

Heeft u interesse in het laten conserveren van uw staal om zo toekomstige schade te voorkomen? Maak dan gebruik van de expertise van Thiekon Constructie uit Rijen. Op het gebied van oppervlaktebescherming en verzinken zijn we een echte specialist. Of het nu gaat om grote infrastructurele projecten, commerciële gebouwen of residentiële constructies, onze expertise in het conserveren van staal zorgt ervoor dat elke constructie bestand is tegen weerselementen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

De voordelen van het conserveren van staal

Het grote voordeel wanneer u kiest voor ons als specialist in staal, is dat u profiteert van onze eigen gecertificeerde verzinkerij. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een verzinkte stalen trap voor u samen te stellen. U rekent dankzij dit proces op een slijt- en stootvast stalen object met een lange levensduur en een kathodische bescherming. Bescherm ook uw stalen balusters en laat ons dit staal conserveren, zodat uw constructie zo goed mogelijk wordt opgeleverd. Het verzinken heeft ook een esthetische waarde. Dit ziet u terug in onze geconserveerde stalen poorten, bijvoorbeeld.

Laat uw staal behandelen door onze experts

Vraagt u zich af welke mogelijkheden er zijn om uw staal te laten conserveren door onze specialisten van ons staalbouwbedrijf? Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of vul ons contactformulier in om met ons team in gesprek te gaan en de beste oplossing voor uw constructie samen te stellen.

11 + 13 =

Keurmerken

Thiekon Constructie BV