Conserveren van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Conserveren staal

Heeft u interesse in het laten conserveren van uw staal om zo toekomstige schade te voorkomen? Maak dan gebruik van de expertise van Thiekon Constructie uit Rijen. Op het gebied van oppervlaktebescherming en verzinken zijn we een echte specialist. Vertrouw daarom op ons team om een duurzaam gebruik van uw staal te garanderen en dit materiaal kundig te conserveren.

 

Door te conserveren, krijgt uw staal een optimale bescherming

Het grote voordeel wanneer u kiest voor ons als specialist in staal, is dat u profiteert van onze eigen gecertificeerde verzinkerij. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een verzinkte stalen trap voor u samen te stellen. U rekent dankzij dit proces op een slijt- en stootvast stalen object met een lange levensduur en een kathodische bescherming. Bescherm ook uw stalen balusters en laat ons dit staal conserveren, zodat uw constructie zo goed mogelijk wordt opgeleverd. Het verzinken heeft ook een esthetische waarde. Dit ziet u terug in onze geconserveerde stalen poorten, bijvoorbeeld.

 

Laat uw staal behandelen door onze experts

Vraagt u zich af welke mogelijkheden er zijn om uw staal te laten conserveren door onze specialisten? Wij vertellen u hier graag meer over. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of vul ons contactformulier in om met ons team in gesprek te gaan en de beste oplossing voor uw constructie samen te stellen.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV