Constructiebedrijf EN 1090

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Constructiebedrijf EN 1090

Thiekon Constructie in Rijen is een constructiebedrijf EN 1090 gecertificeerd. Vanaf 01-07-2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de NEN-EN 1090-norm. Dat houdt in dat Thiekon Constructie een CE-verklaring afgeeft op de geproduceerde producten. 

Thiekon Constructie is een bedrijf met EN 1090 certificering

Er mogen alleen nog staalconstructies op de markt gebracht worden waarop een CE-certificaat kan worden afgegeven. Om deze reden bent u als opdrachtgever indirect verplicht om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Het certificaat dekt dan ook de levering. Mede daarom kiest u voor constructiebedrijf Thiekon. Wij hebben niet alleen de EN 1090 certificering, maar ook meer dan 40 jaar ervaring. Bovendien kunt u bij ons terecht voor maatwerk op het gebied van staalconstructies en diverse soorten nabehandeling. Vraag meteen online een offerte aan voor staalconstructies op maat.

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over constructiebedrijf Thiekon en de EN 1090 certificering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht