Constructiebedrijf EN 1090

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Constructiebedrijf EN 1090

Thiekon Constructie in Rijen is een constructiebedrijf met een EN 1090 certificering. Vanaf 1 juli 2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de NEN-EN 1090-norm. Dat houdt in dat wij een verklaring plaatsen op de geproduceerde producten. U hebt bij ons gegarandeerd thermisch verzinkt staal van een uitstekende kwaliteit.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Constructiebedrijf met EN 1090 certificering en ruime ervaring

De EN 1090 certificering is een keurmerk dat belangrijk is voor elk constructiebedrijf dat zich bezighoudt met de vervaardiging van staal- en aluminiumconstructies. Deze certificering getuigt van de naleving van de Europese normen voor de kwaliteit van het laswerk en de veiligheid van de constructies. Het bezit van de EN 1090 certificering door ons constructiebedrijf biedt de zekerheid aan onze klanten dat alle producten, constructies en diensten die wij leveren voldoen aan de strengste Europese standaarden. Het is een bevestiging van de toewijding van ons ervaren constructiebedrijf aan vakmanschap en de inzet voor het leveren van kwaliteit. Onze gecertificeerde lassers gaan uiterst secuur te werk en u rekent op onze hulp van de tekentafel tot aan de montage.

Reken op de hulp van onze specialisten

Er mogen alleen nog staalconstructies op de markt gebracht worden waarop een CE-markering kan worden afgegeven. Om deze reden bent u als opdrachtgever indirect verplicht om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Schakel ons constructiebedrijf met EN 1090 certificering in op het moment dat u een stalen constructie op maat wilt. Vraag online een offerte aan voor een constructie die voldoet aan de wettelijke eisen onder de kwaliteitsnorm ISO 17660-1. Hierdoor bent u verzekerd van een topkwaliteit.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV