Constructiebedrijf EN 1090

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Constructiebedrijf EN 1090

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, is een constructiebedrijf EN 1090 gecertificeerd. Vanaf 1 juli 2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de NEN-EN 1090-norm. Dat houdt in dat Thiekon Constructie een CE-verklaring afgeeft op de geproduceerde producten. U hebt bij ons gegarandeerd thermisch verzinkt staal van een uitstekende kwaliteit.

Constructiebedrijf met EN 1090 certificering en ruime ervaring

Er mogen alleen nog staalconstructies op de markt gebracht worden waarop een CE-certificaat kan worden afgegeven. Om deze reden bent u als opdrachtgever indirect verplicht om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Het certificaat dekt dan ook de levering. Mede daarom kiest u voor constructiebedrijf Thiekon Constructie. Wij hebben niet alleen de EN 1090 certificering, maar ook meer dan 40 jaar ervaring. Bovendien kunt u bij ons terecht voor maatwerk op het gebied van staalconstructies en diverse soorten nabehandeling. Vraag meteen online een offerte aan voor staalconstructies op maat.

Vraag naar meer informatie over onze producten

Op zoek naar thermisch verzinkt staal van voortreffelijke kwaliteit? Neem dan vandaag contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02. Of heeft u vragen over ons constructiebedrijf of de EN 1090 certificering? Wij vertellen u er graag over!

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht