Constructiebedrijf met EN 1090 certificering

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Constructiebedrijf EN 1090

Thiekon Constructie in Rijen is een constructiebedrijf met een EN 1090 certificering. Vanaf 1 juli 2014 vallen alle staalconstructiedelen met lastdragende eigenschappen onder de NEN-EN 1090-norm. Dat houdt in dat wij een verklaring plaatsen op de geproduceerde producten. U hebt bij ons gegarandeerd thermisch verzinkt staal van een uitstekende kwaliteit.

 

Constructiebedrijf met EN 1090 certificering en ruime ervaring

Er mogen alleen nog staalconstructies op de markt gebracht worden waarop een CE-markering kan worden afgegeven. Om deze reden bent u als opdrachtgever indirect verplicht om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Het certificaat dekt dan ook de levering. Mede daarom kiest u voor ons ervaren lasbedrijf. Wij hebben niet alleen de EN 1090 certificering, maar ook meer dan veertig jaar ervaring in het produceren en afleveren van constructies. Bovendien kunt u bij ons terecht voor andere diensten op het gebied van staalconstructies en diverse soorten nabehandeling. Zo bent u van alle gemakken voorzien. Vanaf de tekentafel tot aan de montage voorziet ons team u van de expertise die u van ons mag verwachten.

 

Vraag naar meer informatie over onze producten

Schakel ons constructiebedrijf met EN 1090 certificering in op het moment dat u een stalen constructie op maat wilt. Vraag online een offerte aan voor een constructie die voldoet aan de wettelijke eisen onder de kwaliteitsnorm ISO 17660-1. Hierdoor bent u verzekerd van een topkwaliteit. Heeft u vragen voor over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u bieden? Bel vrijblijvend naar +31 (0)161 22 28 02. Wij vertellen u er graag over!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV