Constructiebedrijf KOMO

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Constructiebedrijf KOMO

Thiekon Constructie is een constructiebedrijf met KOMO-keurmerk. KOMO staat garant voor een onafhankelijk getoetste kwaliteit. Het is daarom van groot belang dat u kiest voor een constructiebedrijf met het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk is ontstaan om complexe bouwprocessen overzichtelijker te maken. Dankzij het KOMO-keurmerk kunnen de verschillende schakels in de bouw vertrouwen op hoogwaardige kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten. Dat geeft veel zekerheid. Wat u nog meer zekerheid biedt, is het feit dat producten met een KOMO-keurmerk automatisch ook voldoen aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

De hoogste kwaliteit bij een constructiebedrijf met het KOMO-keurmerk

Thiekon Constructie heeft als constructiebedrijf het KOMO-keurmerk en dat biedt u als opdrachtgever of inkoper een extra stuk zekerheid. U kunt vertrouwen op de kwaliteit van al onze producten. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, verhogen de efficiëntie van het bouwproces en verlagen de faalkosten.

Kies voor zekerheid en neem snel contact op

Houdt u van zekerheid? En wilt u kunnen vertrouwen op de hoogste kwaliteit van producten, waaronder lasplaten en lateien? Bel ons dan via (0031) 161 22 28 02 of vraag online meteen een offerte aan. Heeft u nog vragen over onze service of over het KOMO-keurmerk of andere certificaten? Wij vertellen u er graag over.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht