Maatwerk in (verzinkt) staal

Van halffabrikaten en complete constructies..

Behalve constructiestaal en balkstaal is Thiekon decennialang de specialist op het gebied van ankerwerk ten behoeve van prefab timmerfabrieken. Dagelijks maken wij vele duizenden ankers voor prefab-wandelementen, ook wel spouwbladen. We zijn zowel ingespeeld op kleine aantallen als grote series. Ook maatwerk ten behoeve van borstweringssteunen, hekwerken, bordessen en trappen behoren tot de mogelijkheden.

Thiekon Constructie levert ook essentiële onderdelen zoals muurplaatankers, de zogenaamde F-Ankers, of beugels op maat van groot tot klein.

Mocht u vragen hebben over hoekstalen lateien, kolommen portalen of wilt u andere mogelijkheden bespreken; neemt u dan contact met ons op.

.. Tot engineering, conservering en montage

Onze kracht ligt in het feit dat wij zowel staalconstructeur zijn als ook thermisch verzinker, waardoor wij met u meedenken vanaf ontwerp tot en met de oppervlaktebehandeling.

Behalve verzinken in onze thermische verzinkerij is het ook mogelijk om uw materiaal te laten poedercoaten In 1-laags (60 of 80 mu) en 2-laags (120 mu) in iedere gewenste RAL-kleur.

Graag denken wij ook met u mee als het gaat over de montage. Nadat het product is voorzien van een conservering, kan het materiaal door ons getransporteerd en afgeleverd worden op locatie. Vervolgens kan het materiaal gemonteerd worden door één van onze montageploegen. Veilig werken staat voorop bij Thiekon, onze montagemedewerkers zijn daarom allemaal VCA gecertificeerd. Kijk bij onze certificaten wat dat als klant voor u betekent.

Mocht u vragen hebben over hoekstalen lateien, kolommen portalen of wilt u andere mogelijkheden bespreken; neemt u dan contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring