EN 1090 CE markering

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » EN 1090 CE markering

Constructiebedrijven dienen te beschikken over een EN-1090-CE-markering en -certificering. Hierin worden de technische eisen voor het vervaardigen van staalconstructies en CE-marketing-constructies vastgelegd. Dat houdt in dat staalconstructies aan de vastgestelde eisen dienen te voldoen om in aanmerking te komen voor een gecertificeerd FPC-systeem. Deze EN-1090-certificering is nodig om de verplichte markering af te mogen geven voor constructieve stalen en aluminium onderdelen. Thiekon Constructie te Rijen, vlak bij Breda, beschikt over de EN-1090-CE-markering, -certificering en -marketingconstructies.

Extra zekerheden bij een specialist met EN-1090-CE-markering

Het staat vast dat er alleen nog CE-marketingconstructies op de markt gebracht mogen worden met EN-1090-CE-markering. Dit houdt automatisch in dat u als opdrachtgever indirect verplicht bent om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf. Dat biedt u echter ook extra zekerheden. Als u kiest voor staalconstructies van Thiekon Constructie is de levering bijvoorbeeld volledig gedekt. Bovendien zijn wij een constructiebedrijf met KOMO-keurmerk. U bent dus aan alle kanten verzekerd van staalconstructies van zeer hoogwaardige kwaliteit en van een EN-1090-certificering.

Vraag gemakkelijk online een offerte aan

Neem contact op met ons gecertificeerd constructiebedrijf. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van staalconstructies, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld metselwerkondersteuning of thermisch verzinkte vulplaten. U bereikt ons op (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. U kunt ook meteen een offerte aanvragen voor CE-marketingconstructies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht