EN 1090 CE markering

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » EN 1090 CE markering

In NEN-EN 1090-2 zijn de technische eisen voor het vervaardigen van staalconstructies vastgelegd. Dat houdt in dat staalconstructies aan de vastgestelde eisen dienen te voldoen om in aanmerking te komen voor een gecertificeerd FPC systeem volgens EN 1090-1. Deze certificering is nodig om de voor constructieve stalen en aluminium onderdelen per 1 juli 2014 verplichte CE-markering af te mogen geven. Thiekon Constructie beschikt over de EN 1090 CE markering.

Thiekon Constructie met EN 1090 CE markering

Er is vastgesteld dat er alleen nog staalconstructies op de markt gebracht mogen worden met CE-markering. Dit houdt automatisch in dat u als opdrachtgever indirect verplicht bent om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Maar dat biedt u dan ook extra zekerheden. Als u kiest voor staalconstructies van Thiekon Constructie met EN 1090 CE markering is de levering gedekt dan ook de levering. Bovendien is Thiekon Constructie een constructiebedrijf met KOMO-keurmerk. U bent dus aan alle kanten verzekerd van staalconstructies van zeer hoogwaardige kwaliteit. Vraag meteen online een offerte aan voor staalconstructies op maat.

Neem contact op

Neem meteen contact op met constructiebedrijf Thiekon met EN 1090 CE markering en vraag naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben op het gebied van staalconstructies.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht