EN 1090 CE markering

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » EN 1090 CE markering

Constructiebedrijven dienen te beschikken over een EN 1090 CE markering. In NEN-EN 1090-2 zijn de technische eisen voor het vervaardigen van staalconstructies vastgelegd. Dat houdt in dat staalconstructies aan de vastgestelde eisen dienen te voldoen om in aanmerking te komen voor een gecertificeerd FPC systeem volgens EN 1090-1. Deze certificering is nodig om de voor constructieve stalen en aluminium onderdelen per 1 juli 2014 verplichte CE-markering af te mogen geven. Thiekon Constructie te Rijen, vlak bij Breda, beschikt over de EN 1090 CE markering.

Extra zekerheden bij een specialist met EN 1090 CE markering

Het staat vast dat er alleen nog staalconstructies op de markt gebracht mogen worden met EN 1090 CE markering. Dit houdt automatisch in dat u als opdrachtgever indirect verplicht bent om staalconstructies in te kopen bij een constructiebedrijf dat EN 1090 gecertificeerd is. Maar dat biedt u dan ook extra zekerheden. Als u kiest voor staalconstructies van Thiekon Constructie met EN 1090 CE markering is de levering bijvoorbeeld volledig gedekt. Bovendien zijn wij een constructiebedrijf met KOMO-keurmerk. U bent dus aan alle kanten verzekerd van staalconstructies van zeer hoogwaardige kwaliteit.

Vraag gemakkelijk online een offerte aan

Neem contact op met ons constructiebedrijf met EN 1090 CE markering. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van staalconstructies, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld metselwerkondersteuning of lateien. U bereikt ons op (0031) 161 22 28 02. U kunt ook meteen een offerte aanvragen voor staalconstructies op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht