Galerijconstructie

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Galerijconstructie

Bevat uw volgende bouwproject een galerijconstructie en bent u op zoek naar hoogwaardige materialen om deze te realiseren? Thiekon Constructie uit Rijen denkt graag met u mee en levert u de beste staalconstructies voor uw galerijconstructie. Of u nu op zoek bent naar grote platen of naar compacte ankers, wij zijn u graag van dienst met onze expertise.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

U rekent op ons voor elk aspect van uw galerijconstructie

Wanneer u aan de slag gaat met een galerijconstructie, is het natuurlijk belangrijk dat deze duurzaam is en goed bestand is tegen natte weersomstandigheden. Daarbij wilt u een optimale veiligheid voor bewoners bewerkstelligen. Kies er daarom voor om bijvoorbeeld een balustrade toe te laten voegen. Daarbij zijn wij uw partner voor de realisatie van een verzinkte stalen trap om de galerij beter bereikbaar te maken. Deze trap kunt u ook inzetten als nooduitgang. Wilt u de galerij op een stevige manier uitbreiden? Kies dan voor een stalen portaal van Thiekon Constructies.

Bekijk onze afgeronde projecten

Bent u benieuwd naar hoe wij u van hulp kunnen zijn bij de realisatie van uw galerijconstructie? Bekijk alvast onze afgeronde projecten ter inspiratie of neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en het materiaalgebruik. Zo zetten wij onder meer balkstaal in voor dit soort constructies. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)161 22 28 02 of ons contactformulier in te vullen. Het ervaren team van ons constructiebedrijf denkt graag met u mee over hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV