Gecertificeerd lassen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Gecertificeerd lassen

Thiekon Constructie in Rijen is gecertificeerd in het lassen van staal. Sinds 2014 is het voor bedrijven verplicht om een verklaring af te geven voor het laswerk dat wordt uitgevoerd. Zodra u ons bedrijf inschakelt, verzekeren wij u van de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Van de tekentafel tot aan de montage ontzorgen wij u volledig.

 

Gecertificeerd in het lassen van een constructie

Wij zijn uw constructiebedrijf met een EN 1090 certificering. Hierdoor profiteert u van de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Alleen bedrijven die aan alle strenge eisen van het KIWA voldoen, komen in het bezit van zo’n certificaat. Wij lassen zonder problemen stalen buizen aan elkaar voor een perfecte en stevige constructie. Het maakt niet uit wat voor project u wilt starten. Onze experts bespreken graag welke materialen u nodig heeft voor uw project. Wij hebben de beste vakmensen in dienst, die allen gecertificeerd zijn om te lassen. Dit geldt niet alleen voor standaard staal, dit geldt namelijk ook voor het lassen van betonstaal.

 

Vertrouw op ons team

Een nieuw project brengt altijd spanning met zich mee. Laat u ontzorgen door een bedrijf dat gecertificeerd is in het lassen van staal. Ons team kijkt ernaar uit om u te helpen tijdens uw project. Creëer één aanspreekpunt en schakel ons in voor ontwikkeling, productie en montage. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)161 222 802.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV