Gecertificeerd lassen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Gecertificeerd lassen

Thiekon Constructie in Rijen is gecertificeerd in het lassen van staal. Sinds 2014 is het voor bedrijven verplicht om een verklaring af te geven voor het laswerk dat wordt uitgevoerd, een norm waaraan wij als gecertificeerd lasser van betonstaal en staalconstructies ruimschoots aan voldoen. Zodra u ons bedrijf inschakelt, verzekeren wij u van de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Van de tekentafel tot aan de montage ontzorgen wij u volledig.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Gecertificeerd in het lassen van een constructie

Als uw gecertificeerd constructiebedrijf met een EN 1090 certificering, profiteert u van ongeëvenaarde kwaliteit als u een lasser van ons inschakelt. Alleen bedrijven die aan alle strenge eisen van het KIWA voldoen, mogen zich gecertificeerd lasser van betonstaal en staalconstructies noemen. Wij specialiseren ons in het zonder problemen lassen van stalen buizen en betonstaal voor een perfecte en stevige constructie, ongeacht de omvang van uw project. Bij ons staat altijd een gecertificeerd lasser voor staalconstructies en betonstaal klaar om met u de beste materialen en methoden te bespreken voor uw specifieke behoeften. Dit geldt niet alleen voor standaard staal, maar ook voor het lassen van betonstaal.

Vertrouw op ons team

Bij Thiekon Constructie begrijpen we dat het starten van een nieuw project spannend kan zijn. Daarom bieden we als gecertificeerd lasser van betonstaal en staalconstructies een complete service aan. Van tekentafel tot aan de montage, laat u volledig ontzorgen door een bedrijf dat gecertificeerd is in het lassen van staal. Het team van ons constructiebedrijf kijkt ernaar uit om u te helpen tijdens uw project. Creëer één aanspreekpunt en schakel ons in voor ontwikkeling, productie en montage. Vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)161 222 802.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV