Geveldragers

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Geveldragers

Thiekon Constructie is onder andere producent van geveldragers. Geveldragers bieden ondersteuning in buitenspouwbladen ten behoeve van het creëren van een horizontale dilatatie in de gevel of ten behoeve van het opvangen van de bovenliggende gevel als er geen onderliggende gevel aanwezig is.

Stalen geveldragers

Een stalen geveldrager van Thiekon wordt opgebouwd uit één of meerdere consoles met daaraan al dan niet gelast een metalen profiel of plaat. De console voert dankzij de verankering de belasting uit het buitenblad af aan de achterliggende beton- en/of staalconstructie. Stalen geveldragers kunnen ook worden toegepast boven een gevelopening waar het plaatsen van latei niet mogelijk is. Thiekon Constructie geeft u graag deskundig advies over welk type ondersteuning waar het beste toegepast kan worden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op

Neem meteen contact op met constructiebedrijf Thiekon als u meer wilt weten over stalen geveldragers of vraag meteen online een offerte aan voor geveldragers op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht