Geveldragers op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Geveldragers

Thiekon Constructie in Rijen, in de buurt van Breda, is onder andere producent van geveldragers. Deze dragers ondersteunen buitenspouwbladen ten behoeve van het creëren van een horizontale dilatatie in de gevel. Deze bieden ook ondersteuning voor het opvangen van de bovenliggende gevel, als er geen onderliggende gevel aanwezig is. Wij produceren en leveren geveldragers volledig op maat, zodat deze perfect geschikt is voor uw constructie.

Meerdere mogelijkheden met stalen geveldragers op maat

Stalen geveldragers van Thiekon Constructie worden op maat opgebouwd uit één of meerdere consoles met daaraan, al dan niet gelast, een metalen profiel of plaat. De console voert dankzij het ankerwerk de belasting uit het buitenblad af aan de achterliggende beton- en/of staalconstructie. Deze stalen dragers kunnen ook worden toegepast boven een gevelopening waar het plaatsen van latei niet mogelijk is. Wij geven u graag deskundig advies over welk type ondersteuning waar het beste toegepast kan worden, zodat deze perfect aansluit bij uw constructie. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden over ons bouwstaal op maat.

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer weten over onze stalen geveldragers op maat? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten, zoals raveelijzer op maat? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden. Wilt u onze service direct inschakelen? Bel dan ook naar bovenstaand nummer of vraag snel en gemakkelijk een offerte aan. Zo bent u direct op de hoogte van een prijsindicatie. U kunt ook het contactformulier invullen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht