Hekwerk staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hekwerk staal

Hekwerk van staal

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, levert en realiseert alles op het gebied van een hekwerk van staal. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw, zijn wij u uitstekend van dienst met het leveren van stalen hekwerken op maat. Bovendien beschikken wij over een eigen verzinkerij. Ook de plaatsing en montage van het hekwerk verzorgen wij voor u. Zo bent u voor een compleet afgewerkt hekwerk van staal bij ons aan het juiste adres.

Een hoogwaardig hekwerk van staal

Thiekon Constructie levert niet alleen standaard constructiestaal zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken; ook voor een hekwerk van staal op maat rekent u op ons. Wij staan graag voor u klaar met het tekenwerk, de productie en de montage. We leveren enkele stuks, maar ook grote series hekwerken, balustrades, poorten, Franse balkons en leuningen kunnen wij aan. Ook hekwerk waar glas in is verwerkt, leveren wij probleemloos.

Meer weten over onze mogelijkheden?

Wilt u graag eerst meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van hekwerk van staal? Of ontvangt u graag deskundig advies? Neem dan contact op en bel naar (0031) 161 22 28 02. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk ook eens onze succesvol afgeronde projecten om een eerste indruk te krijgen van ons vakwerk.

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht