Hekwerk van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hekwerk staal

Thiekon Constructie in Rijen levert en realiseert alles op het gebied van een hekwerk van staal. Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw, zijn wij u uitstekend van dienst met het leveren van stalen hekwerken op maat. Bovendien kunnen wij deze voor u verzinken. Ook de plaatsing en montage van bijvoorbeeld een balkonhekwerk van staal, verzorgen wij voor u. Voor een compleet afgewerkt hekwerk schakelt u onze specialisten in!

 

Een hoogwaardig hekwerk van staal

Wij leveren niet alleen standaard constructiestaal, zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken; ook voor een balkonhekwerk van staal rekent u op ons. Wij staan graag voor u klaar met het tekenwerk, de productie en de montage. We leveren niet alleen enkele stuks, maar ook grote series hekwerken, stalen loopbruggen, poorten, Franse balkons en leuningen kunnen wij aan. Ook stalen balustrades waar glas in is verwerkt, leveren wij probleemloos. Daarnaast vindt u bij ons bouwstaal op maat. Zo wordt u van alle gemakken voorzien door onze specialisten.

 

Ontdek onze mogelijkheden!

Wilt u graag eerst meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Of ontvangt u graag deskundig advies over een balkonhekwerk van staal en de montage ervan? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag meer over onze opties. U kunt ook een offerte aanvragen voor een hekwerk of balkonhekwerk van staal inclusief montage. Bekijk ook eens onze behaalde certificaten om een eerste indruk te krijgen van ons vakwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV