Hekwerk van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hekwerk staal

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, levert en realiseert alles op het gebied van een hekwerk van staal. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw, zijn wij u uitstekend van dienst met het leveren van stalen hekwerken op maat. Bovendien beschikken wij over een eigen verzinkerij. Ook de plaatsing en montage van het hekwerk verzorgen wij voor u. Voor een compleet afgewerkt hekwerk schakelt u onze specialisten in!

Een hoogwaardig hekwerk van staal

Thiekon Constructie levert niet alleen standaard constructiestaal, zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken; ook voor een hekwerk op maat rekent u op ons. Wij staan graag voor u klaar met het tekenwerk, de productie en de montage. We leveren niet alleen enkele stuks, maar ook grote series hekwerken, stalen loopbruggen, balustrades, poorten, Franse balkons en leuningen kunnen wij aan. Ook hekwerk waar glas in is verwerkt, leveren wij probleemloos. Daarnaast vindt u bij ons ook bouwstaal op maat.

Ontdek onze mogelijkheden!

Wilt u graag eerst meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Of ontvangt u graag deskundig advies? Neem dan contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag meer over onze opties. U kunt ook een offerte aanvragen. Bekijk ook eens onze behaalde certificaten om een eerste indruk te krijgen van ons vakwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht