Hekwerk van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hekwerk staal

Thiekon Constructie in Rijen levert en realiseert alles op het gebied van een hekwerk van staal. Met meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw, zijn wij u uitstekend van dienst met het leveren van stalen hekwerken op maat. Bovendien kunnen wij deze voor u verzinken. Ook de plaatsing en montage van bijvoorbeeld een balkonhekwerk van staal, verzorgen wij voor u. Voor een compleet afgewerkt hekwerk schakelt u onze specialisten in!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Een hoogwaardig hekwerk van staal

Bij ons constructiebedrijf leveren niet alleen standaard constructiestaal, zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken; ook voor een balkonhekwerk van staal rekent u op ons. Wij staan graag voor u klaar met het tekenwerk, de productie en de montage. We leveren niet alleen enkele stuks, maar ook grote series hekwerken, stalen loopbruggen, poorten, Franse balkons en leuningen. Ook stalen balustrades waar glas in is verwerkt, leveren wij probleemloos. Zo wordt u van alle gemakken voorzien door onze specialisten.

Hoe gaan wij te werk bij de montage van hekwerk?

Bij de montage van hekwerk volgen we een gestructureerd proces om te verzekeren dat elk project voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden. Voordat we beginnen, achterhalen we uw wensen om ervoor te zorgen dat het hekwerk van staal aan uw verwachtingen voldoet. We selecteren materialen van de hoogste kwaliteit en, indien nodig, produceren we het staalwerk op maat in onze werkplaats. Bij de montage van het hekwerk houden onze gecertificeerde medewerkers zich aan alle veiligheidsvoorschriften om risico’s te minimaliseren.

Ontdek onze mogelijkheden!

Wilt u graag eerst meer weten over de mogelijkheden van ons bedrijf? Of ontvangt u graag deskundig advies over een balkonhekwerk van staal en de montage ervan? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag meer over onze opties. U kunt ook een offerte aanvragen voor een hekwerk of balkonhekwerk van staal inclusief montage. Bekijk ook eens onze behaalde certificaten om een eerste indruk te krijgen van ons vakwerk.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV