Hekwerk staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hekwerk staal

Thiekon Constructie levert en realiseert alles op het gebied van hoogwaardig hekwerk van staal. Met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van staal en zink voor woningbouw en utiliteitsbouw, kunnen wij u uistekend van dienst zijn met het leveren van stalen hekwerk op maat. Bovendien beschikken wij over een eigen verzinkerij. Zo bent u voor een compleet afgewerkt hekwerk bij Thiekon Constructie in Rijen aan het juiste adres. Ook de plaatsing en montage van het hekwerk kunnen wij voor u verzorgen.

Hoogwaardig hekwerk van staal

Thiekon Constructie levert niet alleen standaard constructiestaal zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken. Ook voor een hekwerk van staal op maat kunt u rekenen op Thiekon Constructie. Wij staan graag voor u klaar met het tekenwerk, de productie en de montage. Wij leveren enkele stuks, maar ook grote series hekwerken, poorten, Franse balkons en leuningen kunnen wij aan. Ook hekwerk waarin glas is verwerkt kunnen wij probleemloos leveren. Vraag meteen een offerte aan.

Contact

Hebt u vragen over de mogelijkheden op het gebied van hekwerk van staal of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact op met Thiekon Constructie in Rijen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. 

Gerelateerde pagina’s:

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht