Hoedligger

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hoedligger

Een hoedligger is een ondersteunende balk die zijn naam eer aan doet. Door hun vorm zijn deze stalen balken ideaal voor het aanleggen van vloeren. Thiekon Constructie maakt in Rijen voor u de perfecte hoedligger voor uw volgende project. Onze specialisten beschikken over de juiste en meest recente vakkennis die hiervoor nodig is.

 

De voordelen van een hoedligger

Een hoedligger heeft grote voordelen. Hoedliggers worden ook wel een THQ-liggers genoemd. Ze zijn perfect in constructies waar veel belasting op komt. Daarnaast geven ze de mogelijkheid om gemakkelijk een egaal oppervlak te creëren en vormen zij een perfect bouwanker. Samen met onze specialisten creëert u een schets die volledig aan uw eisen voldoet. Aan de hand van deze schets gaan wij aan de slag om de perfecte hoedligger te realiseren. Als gecertificeerd bedrijf in lassen beschikken wij over het personeel dat hoogwaardige kwaliteit levert. Zo hoeft u maar met één ervaren staalconstructiebedrijf in zee te gaan.

 

Zorg voor een stevige basis

Schakel ons in voor een hoedligger van hoogwaardige kwaliteit. Ons team met vakmensen staat voor u klaar om u van begin tot eind te ontzorgen. Geef in een contactformulier aan wat u wensen zijn en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Zo realiseren wij op korte termijn de gewenste materialen. Wilt u liever bellen? Dit is geen probleem! U bereikt ons op +31 (0)161 222 802.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV