Hoedligger

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Hoedligger

De hoedligger is een belangrijk element in de bouw en constructie. Deze liggers zijn speciaal ontworpen om een hoge mate van sterkte en stabiliteit te bieden in diverse bouwprojecten, variërend van grote industriële gebouwen tot aan complexe architecturale constructies. Bij Thiekon Constructie in Rijen zetten we de hoedligger in om de functionele vereisten van moderne constructies te overtreffen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van een hoedligger?

Een hoedligger biedt aanzienlijke voordelen voor constructieprojecten, waaronder een verbeterde draagkracht en de mogelijkheid om grotere overspanningen te realiseren. Dit maakt hoedliggers uitermate geschikt voor projecten waar open ruimtes gewenst zijn zoals in sportfaciliteiten of magazijnen. Bovendien zorgt de vorm van de hoedligger voor een efficiëntere verdeling van belastingen, wat bijdraagt aan de algehele veiligheid van de constructie. Wij maken ook gebruik van THQ-liggers, een variant op de traditionele hoedligger, die nog meer flexibiliteit biedt in termen van ontwerp en toepassing. Door het inzetten van deze bouwelementen kunnen wij staalwerk op maat bieden dat perfect aansluit bij de specifieke eisen van uw project.

Zorg voor een stevige basis

Bent u benieuwd hoe de hoedligger de kwaliteit en efficiëntie van uw bouwproject verbetert? Neem dan contact op met ons constructiebedrijf. Ons team van ervaren lassers staat klaar om u te adviseren over een optimale toepassing. Samen verkennen we de mogelijkheden om constructies te realiseren die voldoen aan uw wensen. Zo realiseren wij op korte termijn de gewenste materialen. U bereikt ons op +31 (0)161 222 802.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV