ISO 17660-1

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » ISO 17660-1

Thiekon Constructie is blij te mogen zeggen dat wij het kwaliteitskeurmerk ISO 17660-1 in handen hebben. Door dit keurmerk onderscheiden wij ons van andere constructiebedrijven in de omgeving van Rijen. Wij nemen de kwaliteit van onze materialen erg serieus en laten dit ook graag zien aan onze klanten.

 

Welk voordeel heeft u als klant met het keurmerk ISO 17660-1?

Kies voor een bedrijf met een ISO 17660-1 keurmerk en voorziet u uzelf van kwaliteit. Ons bedrijf voldoet namelijk aan de harde eisen die het KIWA opstelt als het gaat om het lassen van betonstaal. Ons team beheerst dan ook alle technieken die nodig zijn om betonstaal op een effectieve en correcte manier te bewerken en is gecertificeerd in lassen. Wij beschikken ook over aanvullende keurmerken, waaronder:

Hierdoor mogen wij een CE-markering plaatsen op het staal dat wij bewerken. Wij geven dan ook een verklaring af dat het materiaal dat u van ons ontvangt of wat wij voor u monteren, van hoogwaardige kwaliteit is.

 

Ga voor een goede kwaliteit

Niks is belangrijker dan een goede kwaliteit. Een ISO 17660-1-certificaat laat zien dat ons bedrijf geschikt is voor uw nieuwe project. Wacht dan ook niet te lang en plan een gesprek met ons in óf vraag direct een offerte bij ons aan. Dit kan door ons contactformulier in te vullen. Bekijk ook zeker onze afgeronde projecten voor een impressie van ons werk.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV