KOMO BRL 0512

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » KOMO BRL 0512

Wanneer u Thiekon Constructie uit Rijen inschakelt voor een lasverbinding, rekent u op ons KOMO productcertificaat over de in BRL 0512 gestelde eisen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige lasverbinding aan betonstaal. Bent u benieuwd naar de voordelen van dit certificaat? Wij vertellen u graag meer over onze behaalde certificaten en hoe wij deze inzetten om u van een hoogwaardige kwaliteit te garanderen.

 

De voordelen van een KOMO certificaat over de eisen in BRL 0512

Het grote voordeel van KOMO-certificaten, zoals de BRL 0512 voor het lassen aan betonstaal, is dat u hiermee zeker weet dat het product voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als de overheid. Daarbij rekent u op een hoge kwaliteit en behoeven producten met dit keurmerk minder onderhoud. Dit, in combinatie met ons staal met CE-markering, garandeert u van een hoogwaardig eindproduct. Reken daarom op onze gecertificeerde dienstverlening en professioneel balkstaal om u bij te staan bij uw bouwproject.

 

Profiteer van onze diverse certificaten

Wilt u profiteren van ons KOMO certificaat over de eisen van BRL 0512? Schakel ons gecertificeerde team dan in voor uw volgende constructieproject. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en certificaten zoals ISO 17660-1? Bel dan naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV