KOMO BRL 0512

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » KOMO BRL 0512

Wanneer u Thiekon Constructie uit Rijen inschakelt voor een lasverbinding, rekent u op ons KOMO productcertificaat over de in BRL 0512 gestelde eisen. Wij leggen ons toe op het leveren van topkwaliteit en duurzaamheid en wij hanteren de richtlijnen van de KOMO BRL 0512 in al onze betonstaalverwerkingsprocessen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige lasverbinding aan betonstaal.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

De voordelen van een KOMO certificaat over de eisen in BRL 0512

Het grote voordeel van KOMO-certificaten, zoals de BRL 0512 voor het lassen aan betonstaal, is dat u hiermee zeker weet dat het product voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als de overheid. Daarbij rekent u op een hoge kwaliteit en behoeven producten met dit keurmerk minder onderhoud. Dit, in combinatie met ons staal met CE-markering, garandeert u van een hoogwaardig eindproduct. Reken daarom op onze gecertificeerde dienstverlening en professioneel balkstaal om u bij te staan bij uw bouwproject.

Profiteer van onze diverse certificaten

Wilt u profiteren van ons KOMO certificaat over de eisen van BRL 0512? Schakel ons gecertificeerde team dan in voor uw volgende constructieproject. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en certificaten zoals ISO 17660-1? Bel dan naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u graag meer.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV