Kozijnbeugels

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Kozijnbeugels

Met onze kozijnbeugels bouwt u gemakkelijk een stevige constructie voor de installatie van een kozijn. Als u kiest voor de beugels van Thiekon Constructie uit Rijen, weet u zeker dat u een duurzaam product in handen heeft met een slim ontwerp. Daarbij schakelt u ons in voor de realisatie, montage en oppervlaktebehandeling van uw kozijnbeugels.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Maak uw constructie compleet met kwalitatieve kozijnbeugels

Als u kozijnen wilt bouwen in een woning of bedrijfspand, heeft u kozijnbeugels nodig die perfect passen. Kies daarom voor ons maatwerk en vertrouw op onze specialisatie in ankerwerk voor houtskeletbouw om u van de beste beugels voor uw kozijnen te voorzien. Wilt u een kleine bestelling voor deze beugels plaatsen of past een grote oplage beter bij uw project, zoals bij het realiseren van een galerijconstructie? Ons team staat graag voor u klaar en levert u altijd snel de juiste beugels van CE-gecertificeerd staal, zodat u weer verder kunt met installatie van uw kozijnen.

Neem contact met ons op en plaats uw bestelling

Thiekon Constructie is uw vertrouwde partner voor zowel interne stalen constructies als details, zoals kozijnbeugels. Zou u graag een van onze beugels bestellen of twijfelt u welke beugel past bij uw project? Neem contact met ons team op en ontdek onze diensten en producten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)161 22 28 02 of een e-mail te sturen naar info@thiekon.nl.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV