Lasplaten

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lasplaten

Thiekon Constructie uit Rijen levert lasplaten op maat van zeer hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in constructies van staal en zink die toegepast worden in woningbouw en utiliteitsbouw. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies, hoogwaardige producten en duurzame oplossingen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Lasplaten voor u op maat gemaakt door de specialist

Lasplaten kennen geen vaste standaard. Daarom gaat het bij deze platen te allen tijde om maatwerk. Lasplaten worden specifiek ontworpen voor een bouwproject, zoals het creëren van een bordes van staal. Wij zijn u tijdens het gehele traject van dienst, door u van a tot z te ontzorgen. Hierbij denken we graag met u mee en leveren de lasplaten op maat van uw toepassing. Zo verzorgen we klein maatwerk, maar ook seriematig werk met een CE-markering. Bij ons wordt u snel geholpen en wij garanderen u de hoogste kwaliteit. U vindt bij ons expertise, vakmanschap en specialisten die volledig geïnformeerd zijn over de actuele EN-1090 certificering.

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over onze lasplaten of over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben, bijvoorbeeld op het gebied van stalen beugels? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons via +31 (0)161 22 28 02. De deskundige medewerkers van ons constructiebedrijf staan voor u klaar. Wilt u gebruikmaken van onze service? Bel ons dan of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV