Lassen aan betonstaal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lassen aan betonstaal

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen aan betonstaal? Bij Thiekon Constructie uit Rijen rekent u op een ervaren lasser met veel ervaring in betonstaal. Dankzij onze tientallen jaren aan ervaring op het gebied van staalconstructies en laswerkzaamheden, helpen wij u graag met het lassen aan betonstaal voor uw bouwproject. Hierbij hanteren wij altijd de benodigde richtlijnen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Uw ervaren lasser voor het lassen aan betonstaal

Om uw beton te verstevigen, kiest u voor bewapend beton met betonstaal. Dit betonstaal dient u bij uw constructie wel goed aan elkaar te laten lassen. De expertise van een lasser in betonstaal is daarom onmisbaar om een sterke en veilige constructie te garanderen. Wij werken aan de hand van geavanceerde technieken, zodat elke lasnaad voldoet aan de KOMO BRL 0512 gestelde eisen. Zo profiteert u met de inzet van ons team van een stevige ruwbouw voor uw constructie. Daarnaast rekent u op ons voor de roestwering van uw staal, zodat de constructie nog lang in optimale staat blijft.

Profiteer van onze deskundigheid en ervaring

Bent u op zoek naar een betrouwbare lasser voor uw volgende bouwproject met betonstaal? Het team van ons constructiebedrijf staat voor u klaar. Wanneer u Thiekon Constructie inschakelt, profiteert u van de diverse certificaten die ons bedrijf en team hebben behaald. Deze zetten wij graag in om tijdens het lassen aan betonstaal. Wilt u onze gecertificeerde lassers inzetten of bent u op zoek naar specifieke staalconstructies? Neem contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV