Lassen aan betonstaal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lassen aan betonstaal

Zoekt u een specialist op het gebied van lassen aan betonstaal? Reken dan op de ervaren specialisten van Thiekon Constructie uit Rijen. Dankzij onze tientallen jaren aan ervaring op het gebied van staalconstructies en laswerkzaamheden, helpen wij u graag met het lassen aan betonstaal voor uw bouwproject. Hierbij hanteren wij altijd de benodigde richtlijnen.

 

Dé experts voor het lassen aan betonstaal

Om uw beton te verstevigen, kiest u voor een bewapend beton met betonstaal. Dit betonstaal dient u bij uw constructie wel goed aan elkaar te laten lassen. Onze ervaren specialisten helpen u hier graag bij. Onze lasverbindingen voldoen aan de KOMO BRL 0512 gestelde eisen. Zo profiteert u met de inzet van ons team van een stevige ruwbouw voor uw constructie. Daarnaast rekent u op ons voor de roestwering van uw staal, zodat de constructie nog lang in optimale staat blijft.

 

Profiteer van onze deskundigheid en ervaring

Wanneer u Thiekon Constructie inschakelt, profiteert u van de diverse certificaten die ons bedrijf en team hebben behaald. Deze zetten wij graag in om tijdens het lassen aan betonstaal. Heeft u interesse in deze dienst of bent u op zoek naar specifieke staalconstructies? Neem contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 zodat wij u van dienst kunnen zijn.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV