Lassen op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lassen op maat

Lassen op maat is een specialisatie die vereist dat elk project met de grootst mogelijke zorg en precisie wordt benaderd. Het vermogen om specifieke onderdelen te creëren die perfect passen in de unieke structuur van een bouwproject, is wat lassen op maat onderscheidt van standaard laswerk. Voor projecten in zowel de woningbouw als utiliteitsbouw rekent u daarom op de expertise van Thiekon Constructie uit Rijen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Lassen op maat: precisie en kwaliteit

Voor allerlei laswerkzaamheden op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden maatwerkoplossingen aan voor een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  1. Stalen balken op maat: voor de structurele integriteit van elk bouwproject.
  2. Balustrades op maat: combineert veiligheid met aanzicht voor zowel binnen- als buitengebruik.
  3. Geveldragers op maat: biedt ondersteuning en stabiliteit aan de gevel, aangepast aan de specifieke eisen van uw project.

Elk van deze componenten wordt met de hoogste precisie en aandacht voor detail gerealiseerd door ons team van ervaren lassers. Door te kiezen voor lassen op maat, kiest u voor een naadloze integratie van deze belangrijke elementen in uw bouwproject, met een garantie op kwaliteit en duurzaamheid.

Reken op ons voor maatwerk

Wanneer precisie, kwaliteit en duurzaamheid van belang zijn voor uw project, schakel dan onze gecertificeerde lassers in voor lassen op maat. Ons team staat klaar met diverse diensten om u te adviseren en te ondersteunen bij het ontwerpen van duurzame oplossingen. Neem contact op met ons constructiebedrijf uit Rijen voor een betrouwbare partner in lasconstructies. Wij realiseren een hoogwaardige staalconstructie door deze op maat te lassen.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV