Lasser hoogwaardig staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lasser hoogwaardig staal

Zoekt u een lasser met expertise in hoogwaardig staal? De vakmensen van Thiekon Constructie uit Rijen beschikken over de expertise en ervaring om met hoogwaardige staalsoorten te werken, wat belangrijk is voor de structurele integriteit van zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Ons vermogen om complexe lasdiensten uit te voeren, garandeert dat elke constructie voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Een lasser met kennis van constructies van hoogwaardig staal

Een lasser voor hoogwaardig staal is niet alleen een uitvoerder maar ook een adviseur die inzicht biedt in de beste laspraktijken voor specifieke projecten. Onze lassers zijn gespecialiseerd in lassen op maat. Dankzij ons vermogen om diverse laswerkzaamheden uit te voeren, kunnen wij aan de unieke eisen van ieder project voldoen. Deze expertise zorgt ervoor dat we niet alleen voldoen aan de huidige bouwnormen maar deze vaak overtreffen, door de duurzaamheid en veiligheid van de constructies te garanderen.

Kies voor kwaliteit en duurzaamheid

Voor projecten waarbij alleen hoogwaardig staal voldoet, schakelt u een gecertificeerde lasser in. Ons team staat klaar om u te ondersteunen met een scala aan diensten, van advies in de ontwerpfase tot de realisatie van het project. Met onze eigen thermische verzinkerij bieden we een extra dimensie aan duurzaamheid en bescherming tegen corrosie. Neem contact op met ons constructiebedrijf uit Rijen voor een samenwerking die staat voor kwaliteit, precisie en duurzaamheid.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV