Laswerkzaamheden

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Laswerkzaamheden

Zoekt u een partner voor diverse laswerkzaamheden? Voor projecten in zowel de woningbouw als de utiliteitsbouw rekent u op de specialisten van Thiekon Constructie uit Rijen. Onze werkzaamheden variëren van het verbinden van zware constructiedelen tot het fijne laswerk voor decoratieve elementen. Met een geschiedenis van meer dan veertig jaar in staal en zink bieden wij niet alleen advies over slim ontwerpen aan maar voeren wij ook de montage uit.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Voor welke laswerkzaamheden schakelt u ons in?

Bij ons kunt u terecht voor een breed scala aan laswerkzaamheden, elk uitgevoerd met de precisie en toewijding die u van onze ervaren lassers mag verwachten. Hier volgt een greep uit onze werkzaamheden:

  1. Balkonconstructies laten maken: een belangrijk element voor zowel het aanzicht als de functionaliteit van gebouwen.
  2. Vloerroosters op maat: noodzakelijk voor veiligheid en comfort in diverse omgevingen.
  3. Ankerwerk voor houtskeletbouw: biedt de noodzakelijke stabiliteit en duurzaamheid voor moderne constructies.

Voor al deze laswerkzaamheden en meer, rekent u op de expertise en ervaring van het team van ons gecertificeerde bedrijf. Onze capaciteit om maatwerk te leveren, ondersteund door ons inzicht in duurzame bouwpraktijken, maakt ons de ideale partner voor uw project.

Neem vandaag nog contact op voor maatwerk

Ons team, met speciale lassers voor hoogwaardig staal, staat klaar om u te ondersteunen met een breed spectrum aan laswerkzaamheden, van advies in de ontwerpfase tot de uiteindelijke realisatie van uw project. Wij begrijpen het belang van precisie en duurzaamheid in elk project en zetten onze diensten in om aan uw specifieke eisen te voldoen. Neem vandaag nog contact op met ons constructiebedrijf en ontdek hoe wij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV