Lateien

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Lateien

Thiekon Constructie in Rijen, in de buurt van Breda, levert standaard hoekprofielen voor lateien direct uit voorraad. U kunt bij ons te allen tijde rekenen op producten van zeer hoogwaardige kwaliteit. Maar ook bent u bij ons verzekerd van vakmanschap, expertise en een snelle en flexibele levertijd. Als ervaren constructiebedrijf leveren we altijd een perfect eindproduct af.

Een betrouwbare leverancier voor hoekprofielen voor lateien

Thiekon Constructie is al ruim 40 jaar een betrouwbare leverancier van diverse stalen en zinken constructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Ook hoekprofielen voor lateien kunt u bij ons verkrijgen. De standaard hoekprofielen hebben wij te allen tijde op voorraad liggen. Hier zitten ook gestraalde, gemeniede en thermisch verzonken hoekprofielen tussen. Indien gewenst, kunt u de hoekprofielen voor lateien de dag van uw bestelling bij ons komen halen. Naar wens kunnen wij de hoeklijnen voor binnen en buiten ook koppelen.

Vraag naar onze vele mogelijkheden

Om de gewenste hoekprofielen voor lateien te bestellen of een offerte aan te vragen, neemt u contact met ons op. U bereikt ons op (0031) 161 22 28 02. Wilt u eerst meer weten over onze lateien, of wellicht over andere producten of diensten als lasplaten, geveldragers, stalen balustrades of ankerwerk? Ook dan neemt u eenvoudig contact met ons op. Wij vertellen u met veel genoegen meer over de vele mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht