Maatwerk bouwankers

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Maatwerk bouwankers

Maatwerk is een belangrijk aspect binnen de bouw, zeker wanneer het gaat om bouwankers. Als u behoefte heeft aan kwalitatief verbindingsmateriaal, kiest u voor de bouwankers van Thiekon Constructie uit Rijen. Wij beschikken over een eigen thermische zinkerij en produceren diverse bouwmaterialen volledig op maat voor diverse opdrachtgevers.

 

Maatwerk is belangrijk voor kwalitatieve bouwankers

Ankerwerk is onmisbaar voor een stevige constructie. Vertrouw op onze specialisatie in ankerwerk voor houtskeletbouw om u van kwalitatieve maatwerk bouwankers te voorzien. Heeft u een kleine oplage aan bouwankers nodig, of wilt u graag seriematig maatwerk laten verzorgen door onze specialisten? Het is allemaal mogelijk bij constructiebedrijf Thiekon Constructie. U rekent bij ons op vakwerk tijdens elke stap van de samenstelling van uw bouwankers. Van ontwerp tot realisatie en eventueel een professionele afwerking om het staal te conserveren: wij staan graag voor u klaar met CE gemarkeerd staal.

 

Ontdek ons volledig dienstenpakket en neem contact met ons op

Zou u graag gebruikmaken van onze service voor maatwerk bouwankers of heeft u interesse in onze andere diensten op het gebied van staalconstructies? Neem vandaag nog contact met ons op en stuur een e-mail naar info@thiekon.nl of bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw volgende bouwproject.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV