Maatwerk bouwankers

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Maatwerk bouwankers

Maatwerk is een belangrijk aspect binnen de bouw, zeker wanneer het gaat om bouwankers. Als u behoefte heeft aan kwalitatief verbindingsmateriaal, kiest u voor de bouwankers van Thiekon Constructie uit Rijen. Wij beschikken over een eigen thermische zinkerij en produceren diverse bouwmaterialen volledig op maat voor diverse opdrachtgevers.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Maatwerk is belangrijk voor kwalitatieve bouwankers

Ankerwerk is onmisbaar voor een stevige constructie. Vertrouw op onze specialisatie in ankerwerk voor houtskeletbouw om u van kwalitatieve maatwerk bouwankers te voorzien. Heeft u een kleine oplage aan bouwankers nodig, of wilt u graag seriematig maatwerk laten verzorgen door onze specialisten? Het is allemaal mogelijk bij constructiebedrijf Thiekon Constructie. U rekent bij ons op vakwerk tijdens elke stap van de samenstelling van uw bouwankers. Van ontwerp tot realisatie en eventueel een professionele afwerking om het staal te conserveren: wij staan graag voor u klaar met CE gemarkeerd staal.

Ontdek ons volledig dienstenpakket en neem contact met ons op

Zou u graag gebruikmaken van onze service voor maatwerk bouwankers of heeft u interesse in onze andere diensten op het gebied van staalconstructies? Zo bieden wij bijvoorbeeld ook maatwerk voor balustrades. Neem vandaag nog contact met ons op en stuur een e-mail naar info@thiekon.nl of bel naar +31 (0)161 22 28 02 voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee over hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw volgende bouwproject.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV