Metselwerkondersteuning

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Metselwerkondersteuning

Metselwerkondersteuning wordt op maat geproduceerd door Thiekon Constructie. Wij bieden al jaren stalen en zinken producten, van kleine vulplaatjes tot complete op maat ontwikkelde constructies. U profiteert van 40 jaar ervaring! Ook bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit, vakmanschap, expertise en een snelle service.

Ruime ervaring op het gebied van metselwerkondersteuning

Thiekon Constructie is al geruime tijd een betrouwbare leverancier van geveldragers en balkonconstructies. Wij hebben een rijke ervaring in de productie van plaatstalen geveldragers, ook wel metselwerkondersteuning genoemd. Wij verzorgen het hele proces van ontwerp tot aan montage. Zo maken wij sinds 2011 ook zelf de constructieve berekeningen voor de metselwerkondersteuning, dat vanzelfsprekend geschiedt volgens NEN 6770/6771. Voordat we aan de slag gaan met de productie van uw metselwerkondersteuning worden de berekeningen uiteraard eerst aan u voorgelegd. Pas als u helemaal akkoord bent, wordt de productie gestart. Wij leveren uw gewenste geveldragers helemaal op maat en in iedere gewenste hoeveelheid.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van Thiekon Constructie voor metselwerkondersteuning? Wij vertellen u graag vrijblijvend meer en geven u passend advies! Neem hiervoor contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02. Online vraagt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht