Metselwerkondersteuning

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Metselwerkondersteuning

Metselwerkondersteuning wordt op maat geproduceerd door Thiekon Constructie in Rijen. Wij bieden al jaren stalen en zinken producten, van kleine vulplaatjes tot complete op maat ontwikkelde constructies. U profiteert van veertig jaar ervaring! Ook bent u bij ons verzekerd van de hoogste kwaliteit, vakmanschap, expertise en een snelle service.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Ruime ervaring op het gebied van metselnetwerkondersteuning

Wij zijn al geruime tijd een betrouwbare leverancier van verschillende soorten metselwerkondersteuning, zoals geveldragers. Ook balkonconstructies zijn voor ons geen probleem! Wij verzorgen het hele proces van ontwerp tot aan montage. Zo maken wij sinds 2011 ook zelf de constructieve berekeningen voor de ondersteuning, dat vanzelfsprekend geschiedt volgens NEN 6770/6771. Voordat we aan de slag gaan met de productie van bijvoorbeeld stalen hoeklijnen als metselwerkondersteuning, worden de berekeningen uiteraard aan u voorgelegd. Pas als u helemaal akkoord bent, wordt de productie gestart. Wij leveren uw gewenste geveldragers helemaal op maat en in iedere gewenste hoeveelheid.

Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden

Vraag naar de mogelijkheden binnen ons constructiebedrijf omtrent metselwerkondersteuning. Wij vertellen u graag vrijblijvend meer en geven u passend advies! Neem hiervoor contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02. Online vraagt u gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan. Bekijk ook zeker onze afgeronde projecten. Deze vormen een leidraad van wat er allemaal mogelijk is.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV