Portaal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Portaal op maat

U kiest een portaal op maat als u een woning of loods op een efficiënte manier wilt verstevigen. Wilt u een specialist inschakelen voor uw particuliere of zakelijke project? Thiekon Constructie uit Rijen helpt u graag en verzorgt stalen portalen op maat voor zowel grote als kleine bouwprojecten. Van ontwerp tot montage; wij staan voor u klaar!

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

De mogelijkheden van een portaal op maat

U profiteert bij ons altijd van de tientallen jaren en diverse certificaten van onze vakmensen. Daarbij rekent u op onze eigen thermische verzinkerij om uw staal te laten verzinken. Heeft u een groot project in gedachten en is één portaal op maat niet genoeg? Laat ons dan een serie portalen met staal op maat voor u ontwerpen, realiseren en ontwerpen. Wilt u het liever zelf doen? Dan vertrouwt u op ons voor diverse materialen, zoals stalen balken op maat. Natuurlijk is ook de buitenkant van de constructie belangrijk. Daarom rekent u ook op onze specialisten voor accessoires, zoals stalen poorten.

Informeer naar de diverse mogelijkheden

Wanneer u voor ons constructiebedrijf kiest, krijgt u dus toegang tot diverse mogelijkheden. Heeft u interesse in een portaal op maat van hoogwaardig staal dat door onze specialisten wordt ontworpen en gerealiseerd? Neem dan contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en onze projecten. Wij denken graag met u mee.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV