Raveelijzer op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Raveelijzer op maat

Thiekon Constructie in Rijen, nabij Breda, produceert uw raveelijzer geheel op maat. Ons bedrijf houdt zich al meer dan 40 jaar bezig met het ontwikkelen van stalen en zinken constructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij leveren u standaard maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Raveelijzer op maat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

Thiekon Constructie is een flexibel staal- en zinkconstructiebedrijf met een eigen thermische verzinkerij. We produceren net zo gemakkelijk kleine producten als volledige stalen constructies, waaronder complete constructies voor balkons of stalen loopbruggen. Ook indien u graag raveelijzer op maat wilt laten ontwikkelen, kunt u bij ons uitstekend terecht. Wij leveren u raveelijzers aan die aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo zijn ze voorzien van goede lasverbindingen en worden ze volledig naar uw specificaties geleverd. Zowel kleine als grote series zijn door ons binnen een zeer kort tijdsbestek te leveren. U ziet: voor iedere situatie hebben we een passende oplossing!

Neem nu contact met ons op

In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Kunnen we u binnenkort helpen met uw hulpvraag wat betreft raveelijzer op maat? Vertel ons uw wensen en wij gaan voor u aan de slag. Ook als u eerst vrijblijvend advies wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar (0031) 161 22 28 02. Wij staan graag voor u klaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht