Raveelijzer

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Raveelijzer

Thiekon Constructie in Rijen produceert uw raveelijzer volgens uw gewenste specificaties. Ons bedrijf houdt zich al meer dan veertig jaar bezig met het ontwikkelen van stalen en zinken constructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Wij leveren u standaard maatwerk van hoogwaardige kwaliteit. De mogelijkheden voor raveelijzer zijn haast oneindig.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Raveelijzer op maat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen

Wij zijn een flexibel staalconstructiebedrijf met veel ervaring in het produceren van raveelijzer van staal. Met een eigen thermische verzinkerij bieden wij vele verschillende mogelijkheden aan. Zo produceren wij net zo makkelijk kleine producten als grote projecten, waaronder complete constructies voor balkons. Zelfs op het moment dat u een nieuwe stalen loopbrug of raveelijzer op maat wilt realiseren, kunt u bij ons terecht. Wij leveren u raveelijzers die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Zo zijn ze voorzien van goede lasverbindingen en worden ze volledig naar uw specificaties geleverd. Tevens zijn ze door ons binnen een zeer kort tijdsbestek te leveren. U ziet: voor iedere situatie hebben we een passende oplossing!

Geef uw wensen aan ons door

In het verleden hebben wij al vele projecten succesvol afgerond. Kunnen we u binnenkort helpen met uw hulpvraag wat betreft raveelijzer? Vertel ons uw wensen voor een verzinkte stalen trap en wij gaan voor u aan de slag. Ook als u eerst vrijblijvend advies wilt ontvangen, neemt u eenvoudig contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0)161 22 28 02. Wij staan graag voor u klaar.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV