Roestwering van staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Roestwering staal

Bent u op zoek naar een expert in roestwering die u helpt met het behoud van uw staal? Thiekon Constructie uit Rijen staat graag voor u klaar met een ervaren team van specialisten. Door te investeren in een goede roestwering, zorgt u ervoor dat uw staal bestand is tegen vocht en legt u een stevige basis voor uw constructie.

 

Zorg met onze roestwering voor een goed behoud van uw staal

Wanneer u kiest voor Thiekon Constructie, profiteert u van het feit dat wij een eigen thermische verzinkerij hebben voor het conserveren van staal. Hiermee zijn wij in staat om een professionele roestwering te realiseren voor uw staal. Zo schakelt u ons bijvoorbeeld in voor een verzinkte stalen trap die gegarandeerd lang mee gaat, ook wanneer u deze in de buitenlucht installeert. Daarnaast rekent u op ons team voor roestwering van belangrijke elementen uit uw constructie, zoals stalen kolommen. Zo zorgt u voor een goed behoud van uw bouwproject. Meer inspiratie over onze dienstverlening op het gebied van roestwering vindt u bij onze reeds afgerond projecten.

 

Ontdek hoe wij u ondersteunen met onze dienstverlening

Heeft u interesse in onze dienst voor roestwering van uw staal, of wilt u ons team inschakelen voor een andere taak, zoals het lassen aan betonstaal? Neem dan vandaag nog contact met ons op, zodat we u zo snel mogelijk van dienst kunnen zijn op het gebied van staal. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV