(Rooster) bordessen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Bordessen van staal laat u perfect op maat maken door Thiekon Constructie te Rijen, op korte afstand van Breda. Met een stalen bordes creëert u extra vloeroppervlak voor opslagdoeleinden. Een bordes van staal wordt regelmatig gebruikt in bijvoorbeeld magazijnhallen. Met meer dan 40 jaar ervaring in het vak leveren we altijd perfecte eindresultaten. 

Bordessen op maat laat u door ons maken

Thiekon Constructie levert diverse standaard bouwstalen zoals profielen, strippen, kokers, buizen en balken op maat. Echter zijn ook complete constructies zoals balkons of bordessen op maat door ons te realiseren. Wanneer u stevig, veilig, onderhoudsarm én op meerdere verdiepingen wil kunnen werken, zijn stalen bordessen dé oplossing. Door het gebruik van roosters blijft het gevoel van openheid, in vergelijking met betonnen vloeren. Er kan licht doorheen en, indien van toepassing, ook vloeistoffen. Wanneer u bijvoorbeeld werkt met afwatering, is een rooster zeer toepasbaar.

Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op

Heeft u interesse in bordessen van staal? Vraag dan meteen een offerte bij ons aan. Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden, bijvoorbeeld over metselwerkondersteuning of lasplaten? Neem dan eenvoudig contact met ons op. U bereikt ons op (0031) 161 22 28 02 of door het contactformulier in te vullen. Wij helpen u graag!

Keurmerken