Ruwbouw staal

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Ruwbouw staal

Bent u op zoek naar een specialist voor de ruwbouw van uw constructie van staal? Dan wilt u natuurlijk kunnen rekenen op topkwaliteit. Kies daarom voor Thiekon Constructie uit Rijen. Wij beschikken over ruime ervaring, diverse certificaten en een toegewijd team. Zo leveren wij u het beste staal en een professionele dienstverlening voor een stevige ruwbouw van uw constructie.

 

Het belang van een ruwbouw met staal op maat

Alhoewel het staal van uw ruwbouw verborgen zit onder de uiteindelijke constructie, is het belangrijk dat u deze professioneel laat vervaardigen. Met het juiste ankerwerk voor uw houtskeletbouw, bijvoorbeeld, zorgt u voor een stevige constructie die lang meegaat. Kies voor het maatwerk van Thiekon Constructie om een constructie te laten ontwerpen en vervaardigen die exact op uw bouwwerk is afgestemd. Zo voorkomt u afwijkingen en optimaliseert u de draagbaarheid van bijvoorbeeld uw portaal op maat. Voor het laswerk van uw ruwbouw rekent u bij ons altijd op onze KOMO BRL 0512 certificering. U weet dus zeker dat uw constructie met grote zorg gerealiseerd wordt.

 

Neem contact met ons p voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van ruwbouw door onze specialisten in staal? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en onze diensten voor uw vloeren, daken en muren. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of vul eenvoudig ons contactformulier in. U hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV