SFB-ligger

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » SFB-ligger

Een SFB-ligger (slim floor beam) is onmisbaar als u een vloer wilt leggen voor uw bouwproject. Als u kiest voor dit type, heeft u een lichte, open ligger in handen met een kleine bouwhoogte. U zet deze liggers dus gemakkelijk in voor diverse toepassingen. Thiekon Constructie uit Rijen is uw partner voor deze constructie en nog vele andere. Indien nodig maken wij deze zelfs volledig op maat voor u.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Bestel onze SFB-ligger in een grote of kleine oplage

U heeft met de SFB-ligger een efficiënte en lichte constructie in handen die eenvoudig gestandaardiseerd geproduceerd kan worden. Heeft u daarentegen behoefte aan een ligger op maat? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Start u binnenkort met een particulier bouwproject of heeft u een grote oplage aan SFB-liggers nodig voor een zakelijke opdracht? Onze vakmensen helpen u in beide gevallen graag verder. Daarbij rekent u op ons voor de roestwering van deze stalen constructie. U vindt in ons assortiment ook diverse andere liggers, zoals THQ-liggers.

Maak uw constructie compleet met onze hoogwaardige onderdelen

U rekent op ons constructiebedrijf voor al uw stalen bouwonderdelen. Wij zijn uw specialist in staalwerk op maat. Kies voor een SFB-ligger van hoogwaardig staal of vraag naar onze maatwerk bouwankers om uw constructie compleet te maken. Neem contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en vul ons contactformulier in of bel naar +31 (0)161 22 28 02.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV