Staal op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Staal op maat

Bent u op zoek naar een specialist die staal op maat verzorgt? Thiekon Constructie uit Rijen is uw vertrouwde partner voor elke staalconstructie op maat. Wanneer het gaat om een staalconstructie voor particulier of zakelijk gebruik, is maatwerk geen overbodig luxe. Vertrouw daarom op onze tientallen jaren ervaring en ons oog voor detail om voor u kwalitatief staal op maat te verzorgen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Wij verzorgen staal op maat voor elk project

Schakelt u ons in voor een staalconstructie op maat? Dan profiteert u van het feit dat wij als enige bedrijf in Nederland beschikken over een eigen thermische verzinkerij. Hierdoor rekent u op een professionele samenstelling van haast elke staalconstructie die maatwerk behoeft. Daarbij profiteert u van één aanspreekpunt voor elke stap van het proces. Heeft u behoefte aan een kleine constructie zoals een vloerrooster op maat? Of zoekt u juist naar een serie balustrades op maat voor uw bouwproject? Wat uw wensen ook zijn, onze ervaren vakmensen denken graag met u mee om tot een maatwerk staalconstructie te komen.

Kies voor een maatwerk staalconstructie als bevestigingsmateriaal

Naast een volledige staalconstructie op maat, produceren wij bouwankers op maat voor u. Hiermee kunt u zelf aan de slag om uw constructie stevig op te bouwen. Zeker wanneer u met hout werkt, zijn de ankers onmisbaar voor een sterkte constructie. Een ander onderdeel van staal dat u volledig op maat kunt laten realiseren, is een stalen kozijnbeugel. Deze monteert u gemakkelijk op diverse wanden, wanneer u zich in de afrondende fase van uw project bevindt. U rekent dus tijdens elke fase van uw bouwproject op een staalconstructie op maat die door gekwalificeerde vakmensen ontworpen en gerealiseerd wordt.

Neem contact met ons op voor maatwerk

Staal op maat is de basis waarop bouwprojecten van de grond komen. Bij ons constructiebedrijf in Rijen staan we klaar om met onze expertise in lassen op maat elke unieke staalconstructie te realiseren. Of u nu een complexe staalconstructie nodig heeft of maatwerk lasoplossingen, wij garanderen topkwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op en bel naar +31 (0)161 22 28 02. Onze experts helpen u te kiezen voor de juiste maatwerk staalconstructie en vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een constructie op maat.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV