Stalen buizen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen buizen

Stalen buizen zijn geschikt voor bijna alle soorten constructies. Thiekon Constructie uit Rijen maakt al jaren constructiebuizen voor verschillende sectoren. Onze specialisten steken graag de handen uit de mouwen om u te ontzien vanaf de tekentafel tot aan de montage. Het maakt hierin niet uit of u een gehele constructie of een halffabricaat wilt laten realiseren.

 

Stalen buizen voor verschillende toepassingen

Stalen buizen kunnen voor meerdere doeleindes gebruikt worden. Denk hierbij aan een onderdeel voor een machine, als dragend element of als leidingwerk gebruikt worden. Ons ervaren bouwconstructiebedrijf heeft echte vakmensen in dienst, waardoor wij u verzekeren van kwaliteit. Wij beschikken over de nodige certificaten die in onze sector van belang zijn. Hierdoor voorzien wij u met gemak en veel plezier van, bijvoorbeeld, een stalen bordes met stalen buizen. Geef simpelweg uw wensen aan ons door en ons team gaan voor u aan de slag. Wij leveren op korte termijn door onze ruime voorraad aan beschikbare materialen.

 

Kies voor ervaring en vakkennis

Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag en realiseren de stalen buizen voor uw nieuwe project. Daarnaast voorzien wij u met gemak van meerdere hoedliggers, voor een stevig fundament. Geef uw wensen door via ons contactformulier of bel ons op. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)161 222 802.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV