Stalen buizen

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen buizen

Stalen buizen spelen een belangrijke rol als het gaat om duurzaamheid, veelzijdigheid en sterkte in de bouw- en constructiewereld. Thiekon Constructie uit Rijen heeft zich gespecialiseerd in het leveren en monteren van stalen buizen die voldoen aan uw specifieke eisen. Of het nu gaat om constructies in civiele techniek of architectonische projecten, onze buizen vormen de betrouwbare basis die u zoekt.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Het belang van kwaliteit en duurzaamheid in stalen buizen

De kwaliteit en duurzaamheid van stalen buizen zijn van groot belang voor de levensduur en veiligheid van constructies. Daarom leggen wij een sterke focus op het conserveren van staal, een proces dat de levensduur van onze stalen producten aanzienlijk verlengt en ze beschermt tegen corrosie en slijtage. Wij beschikken tevens over de nodige certificaten die in onze sector van belang zijn. Hierdoor voorzien wij u van allerlei stalen constructies zoals bijvoorbeeld, een stalen bordes met stalen buizen. Geef simpelweg uw wensen aan ons door en ons team gaat voor u aan de slag. Wij leveren op korte termijn dankzij onze ruime voorraad aan beschikbare materialen. Tevens bieden wij diverse maatwerkoplossingen aan.

Kies voor ervaring en vakkennis

Bent u op zoek naar stalen buizen van de hoogste kwaliteit voor uw volgende project? Zoek dan niet verder. Ons constructiebedrijf biedt op maat gemaakte stalen buizen aan. Ons team van ervaren lassers zorgt ervoor dat uw constructie voldoet aan alle technische en kwalitatieve eisen. Daarnaast voorzien wij u met gemak van meerdere hoedliggers, voor een stevig fundament. Geef uw wensen door via ons contactformulier of bel ons. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)161 222 802.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV