Stalen hoeklijn

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen hoeklijn

Wilt u een stalen hoeklijn gebruiken om uw constructie te verstevigen? De specialisten van Thiekon Constructie in Rijen denken graag met u mee. De dikte van een stalen hoeklijn wordt namelijk bepaald door de gewenste functie. Hoe meer belasting de hoeklijn te dragen krijgt, doe dikker het profiel dient te zijn. Wij beschikken over de juiste vakkennis om u te voorzien van kwaliteitsmaterialen.

 

Een stalen hoeklijn in diverse afmetingen

De specialisten van ons ervaren staalbouwbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk een hoogwaardig stalen hoeklijn is. Hoeklijnen, ook wel hoekprofielen genoemd, zijn er in verschillende versies. Zo zit er een verschil in of het materiaal koud- of warmgewalst is. Warmgewalst staal is minder hard, en is flexibeler ten opzichte van koudgewalst staal. Hierdoor is het van groot belang dat u onze experts laat weten waarvoor u een stalen hoeklijn wilt gebruiken. Zodra u een verzinkte stalen trap wilt plaatsen, bijvoorbeeld, is het vanzelfsprekend dat er dikkere hoeklijnen worden gebruikt, die de belasting aankunnen.

 

Vraag een expert om hulp

Realiseer de juiste stalen hoeklijn voor uw project met onze experts. Wij voorzien het staal van een CE-markering, waardoor u verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Ons personeel is niet voor niks gecertificeerd in lassen. Bel ons op +31 (0)161 222 802 voor een afspraak. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Bekijk ook zeker onze andere diensten.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV