Stalen loopbrug

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen loopbrug

Een stalen, en eventueel thermisch verzinkte, loopbrug laat u construeren door Thiekon Constructie in Rijen. Wij zijn al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stalen en zinken constructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Als enige in Nederland hebben wij een eigen thermische verzinkerij. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste en meest duurzame én kostenefficiënte oplossing.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Een thermisch verzinkte, stalen loopbrug die volledig aan uw wensen voldoet

In de afgelopen vier decennia hebben wij al vele kwalitatief hoogwaardige stalen en zinken constructies mogen ontwikkelen, waaronder loopbruggen met en zonder op maat gemaakte vloerroosters. We zorgen voor een slim ontwerp en creëren voor u een duurzame oplossing. Omdat wij ook de eventuele verzinking in eigen beheer uitvoeren, bespaart u bij ons veel tijd, geld en kopzorgen. Onze vakmensen zijn in staat de stalen, eventueel thermisch verzinkte, loopbrug geheel naar wens te ontwerpen en te produceren. Ook de montage van de loopbrug laat u aan ons over. Wij zorgen voor een stalen, thermisch verzinkte loopbrug met goed ankerwerk, dat het meest geschikt is voor uw toepassing.

Vraag naar de diverse mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een stalen, thermisch verzinkte brug van ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op +31 (0)161 22 28 02 of per e-mail via info@thiekon.nl. Onze medewerkers nemen de tijd om u verder te informeren over onze andere diensten en geven u deskundig advies. Zo weten zij alles over de productie van een verzinkte vluchttrap of hekwerk van staal.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV