Stalen loopbrug

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen loopbrug

Een stalen en eventueel thermisch verzinkte loopbrug laat u construeren door Thiekon Constructie in Rijen, op korte afstand van Breda. Wij zijn al ruim 40 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stalen en zinken constructies voor de woning- en utiliteitsbouw. Als enige staal- en constructiebedrijf in Nederland hebben wij een eigen thermische verzinkerij. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de beste en meest kostenefficiënte oplossing.

Een stalen loopbrug die volledig aan uw wensen voldoet

In de afgelopen vier decennia hebben wij al vele kwalitatief hoogwaardige stalen en zinken constructies mogen ontwikkelen, waaronder loopbruggen. We zorgen voor een slim ontwerp en creëren voor u een duurzame oplossing. Omdat wij ook de eventuele verzinking in eigen beheer uitvoeren, bespaart u bij ons veel tijd, geld en kopzorgen. Onze vakmensen zijn in staat de stalen, eventueel thermisch verzinkte, loopbrug geheel naar wens te ontwerpen en produceren. Ook de montage van de loopbrug laat u aan ons over. Wij zorgen voor een stalen, thermisch verzinkte loopbrug met goed ankerwerk, die het meest geschikt is voor uw toepassing.

Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een stalen, thermisch verzinkte brug van ons bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Onze medewerkers nemen de tijd om u verder te informeren en geven u deskundig advies. Zij vertellen u ook graag meer over onze andere diensten, zoals de productie van een verzinkte vluchttrap of hekwerk van staal.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht