Stalen poort

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen poort

Een stalen poort is de perfecte toevoeging aan elke tuin en geeft u de mogelijkheid om extra bescherming te verzorgen. Als u kiest voor een stalen poort van Thiekon Constructie uit Rijen, weet u zeker dat u een prachtige poort ontvangt die zorgt voor een goed aangezicht van uw woning of bedrijfspand. Heef tu interesse in een poort op maat? Wij helpen u graag.

 

Kies de stalen poort die bij u past

Het grote voordeel wanneer u kiest voor de diensten van Thiekon Constructie, is dat wij als enige in Nederland beschikken over een eigen thermische verzinkerij. Hierdoor kunt u ons diverse soorten stalen poorten volledig op maat laten maken en afwerken door deze, bijvoorbeeld, te laten verzinken of te poedercoaten. Kies voor een klassiek model of ga voor een strak, modern ontwerp voor uw stalen poort. Wilt u ons ook inschakelen voor andere stalen constructies voor uw woning of bedrijfspand? Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende maatwerk constructies:

Hiermee zorgt u voor een professioneel en consistent interieur en exterieur van uw pand.

 

Ontdek hoe onze experts u van dienst zijn

Weet u nog niet zeker welke stalen poort het beste bij uw bedrijf of woning past? Neem dan contact met ons op en stuur een e-mail naar info@thiekon.nl of bel naar +31 (0)161 22 28 02. Onze ervaren specialisten denken graag met u mee over welke poort het uiterlijk van uw pand het beste complimenteert.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV