Stalen poort

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Stalen poort

Een stalen poort is de perfecte toevoeging aan elke tuin en geeft u de mogelijkheid om extra bescherming te verzorgen. Bij Thiekon Constructie uit Rijen specialiseren we ons in het vervaardigen van stalen poorten op maat, afgestemd op uw unieke eisen en stijlvoorkeuren. Of het nu gaat om een industriële omgeving, commercieel complex of een privé woning, wij zorgen voor een stalen poort die aansluit op uw wensen.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Kies de stalen poort die bij u past

Stalen poorten hebben een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid. Zo zijn ze bestand tegen extreme weersomstandigheden en bieden ze een hoog niveau van beveiliging. Daarnaast vereisen ze minimaal onderhoud, waardoor ze een lange termijninvestering zijn voor elke toepassing. Wij verzorgen niet alleen een stalen poort in standaard formaat, maar zijn ook gespecialiseerd in staalwerk op maat. Daarnaast passen we als gecertificeerd constructiebedrijf geavanceerde productietechnieken toe en maken we gebruik van hoogwaardige materialen om te zorgen dat elke poort voldoet aan onze strenge kwaliteitsstandaarden. Wilt u ons ook inschakelen voor andere stalen constructies voor uw woning of bedrijfspand? Kies bijvoorbeeld voor een van de volgende maatwerk constructies:

Ontdek hoe onze experts u van dienst zijn

Klaar om de veiligheid en uitstraling van uw pand naar een hoger niveau te tillen met een stalen poort op maat? Het team van ons constructiebedrijf staat klaar om uw project van start tot finish te begeleiden. Weet u nog niet zeker welke stalen poort het beste bij uw bedrijf of woning past? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren specialisten denken graag met u mee over welke poort het uiterlijk van uw pand het beste complimenteert.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV