THQ-ligger of plaatligger

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » THQ-ligger

Bij Thiekon Constructie uit Rijen zijn we gespecialiseerd in het realiseren van zowel een THQ-ligger als een plaatligger op maat. Heeft u een bouwconstructie waarbij u een van deze toepassingen nodig heeft? Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als zakelijke partners.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Kies voor een kwalitatieve THQ-ligger of plaatligger op maat

Wanneer u ons constructiebedrijf inschakelt voor de realisatie van een THQ-ligger of plaatligger op maat, profiteert u van het feit dat deze volledig onder één dak voor u wordt gemaakt. Van ontwerp tot eindproduct, wij zijn graag uw gecertificeerde partner. Weet u niet welke van de twee toepassingen u nodig heeft voor uw constructie? Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een plaatligger voor eenvoudige vloer- en dakconstructies en biedt een THQ-ligger uitkomst voor grote staalconstructies zoals gebouwen, bruggen en infrastructuurprojecten. Zowel de THQ-ligger als de plaatligger kunnen zeer hoge belastingen aan. U gebruikt deze constructies daarom voor diverse beton- en staalconstructies, zoals de ruwbouw van een pand. Vul uw bestelling waar nodig aan met onze hoogwaardige plaatliggers voor een volledige basis van uw volgende bouwproject.

Laat ons weten welke ligger bij uw project past

Heeft u interesse in een THQ-ligger of plaatligger? Of zoekt u een ander model zoals een SFB-ligger? Laat het ons weten en neem contact met ons op, zodat we u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. U rekent op ons voor zowel grote als kleine oplages van deze liggers. U bereikt ons eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)161 22 28 02.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV