THQ-ligger

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » THQ-ligger

Een THQ-ligger is van groot belang voor de constructie van uw betonvloer. Bent u op zoek naar een specialist die voor u THQ-ligger op maat realiseert? Schakel dan Thiekon Constructie uit Rijen in. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke partners aan stalen onderdelen die op maat gemaakt worden voor hun bouwproject.

 

Kies voor een kwalitatieve THQ-ligger op maat

Wanneer u ons inschakelt voor de realisatie van een THQ-ligger op maat, profiteert u van het feit dat deze volledig onder één dak voor u wordt gemaakt. Van ontwerp tot eindproduct, wij zijn graag uw gecertificeerde partner. Met een THQ-ligger ervaart u diverse voordelen, zoals een toepasbaarheid voor grote overspanningen. Daarbij kan deze constructie zeer hoge belastingen aan. U gebruikt onze THQ-liggers daarom voor diverse beton- en staalconstructies, zoals de ruwbouw van een pand. Vul uw bestelling waar nodig aan met onze hoogwaardige plaatliggers voor een volledige basis van uw volgende bouwproject.

 

Laat ons weten welke ligger bij uw project past

Heeft u interesse in een THQ-ligger of zoekt u een ander model zoals een SFB-ligger? Laat het ons weten en neem contact met ons op, zodat we u zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. U rekent op ons voor zowel grote als kleine oplages van deze liggers. U bereikt ons eenvoudig door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar +31 (0)161 22 28 02.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV