Verzinkerij

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Bent u op zoek naar een ervaren verzinkerij in Rijen, in de buurt van Breda? Thiekon Constructie is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het thermisch verzinken van stalen producten en constructies. Onze verzinkerij in Rijen staat voor vakmanschap, kwaliteit en snelheid. Ontdek onze uitgebreide service en mogelijkheden voor uw project.

Het enige constructiebedrijf in Nederland met een eigen verzinkerij

Thiekon Constructie beschikt als enige staalconstructiebedrijf in Nederland over een eigen thermische verzinkerij, gelegen in Rijen. Al jaren verzinken wij alle soorten stalen producten en constructies op hoogwaardige wijze. Daardoor zijn wij vakkundig op beide terreinen en kunnen wij u goed adviseren, bijvoorbeeld over slim ontwerpen en duurzame oplossingen die kosten besparen. Dat scheelt u tijd, geld en kopzorgen.

Ontvang zekerheid en garantie

Sinds januari 2019 bieden wij als lid van Zinkinfo Benelux tot 30 jaar garantie op het verzinkwerk, al naargelang product en toepassing. Het verzinken gebeurt volgens NEN-EN-1416. Wij beschikken over diverse certificaten en keurmerken, waaronder de EN-1090-CE-markering en het KOMO-keurmerk. Mede hierom is Thiekon Constructie specialist op het gebied van thermisch verzinken, waar u zekerheid en garantie ontvangt. Bekijkt u ook eens onze behaalde certificaten.

Neem vrijblijvend contact met onze verzinkerij op en vraag naar onze mogelijkheden

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze verzinkerij in Rijen door te bellen naar (0031) 161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u met veel genoegen wat wij voor u kunnen betekenen, ook op het gebied van geveldragers op maat en stalen hekwerken. Uiteraard ontvangt u van ons ook passend en deskundig advies.

Keurmerken

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal