Verzinkerij

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Bent u op zoek naar een ervaren verzinkerij in Rijen? Thiekon Constructie is al ruim veertig jaar gespecialiseerd in het thermisch verzinken van stalen producten en constructies. Onze verzinkerij in Rijen staat voor vakmanschap, kwaliteit en snelheid. Ontdek onze uitgebreide service en de mogelijkheden voor uw project.

 

Het enige constructiebedrijf in Nederland met een eigen verzinkerij

Wij beschikken als enige staalconstructiebedrijf in Nederland over een eigen thermische verzinkerij. Al jaren verzinken wij alle soorten stalen producten en constructies op hoogwaardige wijze. Dit doen wij bijvoorbeeld door het recyclen van verzinkt staal. Wij zijn vakkundig op diverse terreinen en kunnen u goed adviseren, bijvoorbeeld over slimme ontwerpen en duurzame oplossingen die kosten besparen.

 

Ontvang zekerheid en garantie

Sinds januari 2019 bieden wij als lid van Zinkinfo Benelux tot dertig jaar garantie op het verzinkwerk, al naargelang product en toepassing. Het verzinken gebeurt volgens NEN-EN-1416. Wij beschikken over diverse certificaten en keurmerken, waaronder de EN 1090 certificering en het KOMO-keurmerk. Hierdoor mogen wij ons specialist noemen op het gebied van thermisch verzinken, waar u zekerheid en garantie ontvangt. Bekijk ook eens onze behaalde certificaten.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar onze mogelijkheden

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze verzinkerij door te bellen naar +31 (0)161 22 28 02 of stuur een e-mail naar info@thiekon.nl. Wij vertellen u met veel genoegen wat wij voor u kunnen betekenen, ook op het gebied van geveldragers op maat en stalen hekwerken. Uiteraard ontvangt u van ons ook passend en deskundig advies.

Keurmerken

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Thiekon Constructie BV