Verzinkte vluchttrap

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Verzinkte vluchttrap

Wilt u graag een thermisch verzinkte vluchttrap laten produceren door een specialist? Kies dan voor Thiekon Constructie in Rijen, op korte rijafstand van Breda. Met ruim 40 jaar ervaring en (als enige in Nederland) een eigen verzinkerij, zijn wij dé specialist op het gebied van staal- en zinkconstructies. Ook voor een thermisch verzinkte vluchttrap bent u bij ons dan ook op de goede plek.

Een betrouwbare producent voor uw thermisch verzinkte vluchttrap

Thiekon Constructie is een betrouwbare producent van een groot aantal soorten stalen en zinken constructies. Zo produceren wij al jaren diverse soorten trappen voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Ook voor een thermisch verzinkte vluchttrap kunt u bij ons terecht. Door een vluchttrap thermisch te verzinken in onze eigen verzinkerij, is deze beschermd tegen corrosie en constructieve verzwakking. Na de productie en thermische verzinking, die zowel in kleine als grote hoeveelheden plaats kan vinden bij ons, nemen wij ook graag de montage voor onze rekening. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies wat de beste trapoplossing is voor uw gebouw!

Schakel ons in voor diverse stalen constructiewerken

Wij vertellen u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor uw thermisch verzinkte vluchttrap. Neem hiervoor direct contact met ons op en bel naar (0031) 161 22 28 02. U krijgt van ons passend en deskundig advies. Bent u benieuwd wat wij, buiten het produceren en plaatsen van een thermisch verzinkte vluchttrap, nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons dossier met afgeronde projecten en zie hoe wij andere klanten van dienst zijn geweest met bijvoorbeeld balkonconstructies en geveldragers op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht