Vloerrooster op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Vloerrooster op maat

Voor een vloerrooster op maat voor uw woning of bedrijfspand, rekent u op de diensten van Thiekon Constructie uit Rijen. Onze specialisten beschikken over tientallen jaren aan ervaring op het gebied van staalconstructies en verzinken. Vertrouw daarom op ons om een stevig vloerrooster op maat voor u vorm te geven. Van ontwerp tot poedercoating: wij zijn uw partner.

 

Wat zijn de voordelen van een vloerrooster op maat?

Door bij ons constructiebedrijf een vloerrooster op maat te bestellen, ervaart u diverse voordelen. U houdt onder andere de ingang van uw woning of bedrijfspand schoner. Heeft uw pand een trap met gladde treden? Kies ook dan voor een vloerrooster en verminder het risico op uitglijden of slippen. Bij ons ontvangt u altijd een staalconstructie op maat, waardoor deze gegarandeerd past bij de beoogde toepassing. Wilt u ervoor zorgen dat de constructie zo lang mogelijk meegaat? Dan rekent u ook op ons voor het conserveren van staal waarmee u corrosie in de constructie voorkomt.

 

Schakel ons in voor uw constructie

Als u interesse heeft in een vloerrooster op maat, staat ons gecertificeerde team voor u klaar om mee te denken. U ontvangt van ons gegarandeerd een stevige constructie waar u nog lang plezier van heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een plan op maat en bel naar +31 (0)161 22 28 02 of vul ons contactformulier in.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.
  • Velden met een * zijn verplicht
Thiekon Constructie BV