Vloerrooster op maat

Eigen verzinkerij

KOMO-keurmerk gecertificeerd

Hoogwaardig staal

Home » Vloerrooster op maat

Voor een vloerrooster op maat voor uw woning of bedrijfspand, rekent u op de diensten van Thiekon Constructie uit Rijen. Of het nu gaat om het ondersteunen van zware belastingen, het bieden van optimale drainage of het garanderen van antislip oppervlakken; onze op maat gemaakte vloerroosters voldoen aan alle eisen. Met diepgaande kennis van materiaalkeuze en ontwerpprincipes zorgen we ervoor dat uw vloerrooster niet alleen functioneel is, maar ook aansluit op uw interieur.

Wilt u meer informatie of heeft u interesse?

Neem contact op

Wat zijn de voordelen van een vloerrooster op maat?

Het kiezen voor een vloerrooster op maat biedt aanzienlijke voordelen boven standaardoplossingen. Dankzij onze nauwkeurige afmetingen en specifieke materiaalselectie worden onze vloerroosters perfect afgestemd op de unieke eisen van uw ruimte en gebruik. Bovendien maakt onze expertise in het conserveren van staal onze vloerroosters uiterst duurzaam en bestand tegen corrosie. Daarnaast biedt een vloerrooster nog andere voordelen. Zo houdt u onder andere de ingang van uw woning of bedrijfspand schoner. Heeft uw pand een trap met gladde treden? Kies ook dan voor een vloerrooster en verminder het risico op uitglijden of slippen. Bij ons ontvangt u altijd een staalconstructie op maat, waardoor deze gegarandeerd past bij de beoogde toepassing.

Schakel ons in voor uw constructie

Wanneer u interesse heeft in een vloerrooster op maat, staat ons gecertificeerde team voor u klaar om mee te denken. Ons constructiebedrijf biedt niet alleen de mogelijkheid tot het bestellen van een vloerrooster op maat, maar staat ook garant voor de kwaliteit en duurzaamheid van elk product. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het realiseren van de perfecte oplossing voor uw ruimte. Bel naar +31 (0)161 22 28 02 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op

Contactformulier - 1 kolom

1 kolom

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens kunt u lezen in onze Privacyverklaring.

Keurmerken

Thiekon Constructie BV